Răcire municipală

Răcirea municipală folosește o sursă centralizată pentru a răci mai multe clădiri. Alfa Laval joacă un rol cheie în această soluție de răcire convenabilă și eficientă din punctul de vedere al costurilor. Schimbătoarele noastre de căldură și soluțiile de sistem sunt situate în fiecare clădire a rețelei de răcire urbană centralizată pentru a transfera energia de răcire din țevi la sistemele interne.

District-cooling-hero-final

Beneficiile răcirii centralizate 

Răcirea municipală, cea mai convenabilă metodă pentru producția și distribuirea răcirii în aplicații comerciale, oferă beneficii atât pentru mediu, cât și economice. Calculele arată că acei clienți care trec la răcirea centralizată își pot reduce costurile operaționale cu până la 45% comparativ cu folosirea răcitoarelor instalate în sisteme individuale mici, inclusiv economii considerabile cu electricitatea, mentenanța și reparațiile.

Răcire rentabilă, flexibilă și silențioasă

Sistemele de răcire centralizată Alfa Laval oferă soluții eficiente energetic pentru numeroase
locații. Abordarea regimurilor de temperaturi apropiate a schimbătoarelor de căldură cu plăci și garnituri maximizează eficiența, astfel că este pierdută o cantitate minimă de energie în timpul transferului de căldură. Sistemele silențioase, fără vibrații, sunt ușor de folosit de către proprietari și oferă o mare flexibilitate în operare și eficiență a costurilor, deoarece fiecare clădire își poate regla răcirea în funcție de necesitățile actuale. Avantajele pentru beneficiari pot fi îmbunătățite și mai mult dacă sunt combinate cu soluția de răcire centralizată Alfa Laval într-un sistem complet, optimizat, precum Alfa Laval Maxi.

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.