Ghiduri ale Comunității

Ghiduri ale comunității și politica de moderare pentru conturile de socializare Alfa Laval

Introducere

Conturile de socializare Alfa Laval sunt destinate a fi un loc pentru clienți, parteneri, furnizori și publicul larg pentru a se conecta cu Alfa Laval, pentru a împărtăși povești și experiențe și pentru a purta conversații.

Pentru a asigura un mediu pozitiv, captivant și sigur, Alfa Laval a implementat ghiduri ale comunității social media pentru oricine se implică în conținutul / canalele noastre prin comentarii, recenzii, postări de fani sau conținut similar vizibil publicului. Ne străduim să creăm o comunitate sigură și pozitivă pe canalele noastre de socializare, așa că cerem tuturor utilizatorilor să înțeleagă și să respecte următoarele instrucțiuni.

O comunitate respectuoasă și de susținere

Vă încurajăm să comentați și să interacționați pe conturile noastre de socializare, deoarece dorim să construim o comunitate online pozitivă și implicată. Salutăm întrebările și comentariile, inclusiv dezbaterile sănătoase, feedback-ul constructiv și sugestiile, dar vă rugăm să nu uitați să rămâneți la subiect și politicoși prin ceea ce publicați.

Politica de moderare a comentariilor

Alfa Laval nu va tolera și își rezervă dreptul de a elimina orice postare sau comentariu care:

  • este de ură, rasist, xenofob, homofob, sexist; deranjant, violent sau inadecvat
  • este abuziv, intimidant, amenințător sau de hărțuire a altora
  • conține spam, materiale promoționale sau linkuri către website-uri terțe irelevante
  • se referă la activitate criminală sau ilegală
  • este explicit sexual sau pornografic
  • include informații de identificare personală
  • este fraudulos, aceasta include informații false, inexacte sau înșelătoare

În plus, ne așteptăm ca toți utilizatorii să respecte legile și reglementările aplicabile, inclusiv legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală. De asemenea, ne așteptăm ca toți utilizatorii să respecte termenii și condițiile pentru diferitele platforme de socializare. Dacă suntem conștienți de încălcarea conținutului (de exemplu, postări, comentarii sau upload-uri) pe canalele noastre, vom acționa pentru a raporta și a elimina conținutul.

Încălcările repetate ale politicii de mai sus pot duce, de asemenea, la blocarea utilizatorilor individuali de la comentarii pe canalele Alfa Laval.

Dacă aveți întrebări cu privire la acest comentariu, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj privat sau să ne contactați pe www.alfalaval.com/contact-us