Răcire HVAC

Proiectarea unui sistem de răcire poate fi o sarcină complexă, luând în considerare factorii numeroși implicați într-o soluție de succes. Alfa Laval furnizează o gamă cuprinzătoare de schimbătoare de căldură și componente pentru aplicații de răcire și aplică informațiile și experiența dobândite de pe urma numeroaselor proiecte finalizate în întreaga lume.

cooling general 640x360

Gamă cuprinzătoare, performanță de încredere

Majoritatea soluțiilor de răcire implică unul sau mai multe schimbătoare de căldură. Alfa
Laval identifică o soluție pentru necesități de răcire specifice, personalizată pe baza gamei noastre cuprinzătoare de schimbătoare de căldură. Schimbătoarele noastre de căldură atestate din punctul de vedere al performanței asigură o eficiență de încredere.

Soluții eficiente sub presiune

Alfa Laval oferă soluții pentru proiecte majore precum răcirea pentru asigurarea confortului interior în zgârie-nori. Volume mari de apă trebuie pompate pe distanțe mari la o presiune ridicată constantă în clădirile înalte. Portofoliul de răcire complet Alfa Laval pentru clădiri înalte include schimbătoare de căldură cu rol de reducere a presiunii pentru a proteja răcitoarele și unitățile de aer condiționat de presiunea excesivă.

Conducând viitorul în HVAC

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.