Conferences | Alfa Laval

Past conferences

Listen to our experts present at international refinery conferences.

Modul în care două rafinării au maximizat timpul de funcționare și au minimizat costurile de întreținere în procesele de reducere a vâscozității

Eva Andersson, Refinery Industry Manager Alfa Laval, prezintă modul în care două rafinării iberice au maximizat timpul de funcționare și au minimizat costurile de întreținere în procesele de rcocsare, folosind soluții de schimb de căldură Alfa Laval. Înregistrat la BBTC 2016.

Maximizarea fiabilității și a profitabilității în Repsol Cartagena ADU utilizând schimbătoare de căldură Alfa Laval cu eficiență ridicată, fără coroziune.

Antonio de Francisco, Alfa Laval Iberica, Sales Engineer Refinery & Petrochemicals și Eva Andersson, Alfa Laval Market Manager Rafinărie prezentând la conferința IDTC de la Madrid în 2016. Subiectul a fost Maximizarea fiabilității și profitabilității în Repsol Cartagena ADU folosind schimbătoare căldură fără coroziune de înaltă eficiență de la Alfa Laval.

Avantajele utilizării răcitoarelor de aer Wet Surface Air Coolers pentru răcirea efluenților din rafinărie

Vincent Polino, Alfa Laval Niagara, prezintă avantajele utilizării Wet Surface Air Coolers (WSAC) pentru răcirea adecvată a efluenților din rafinărie. WSAC va fi comparat din punct de vedere tehnic și comercial cu soluții alternative, cum ar fi răcitoarele de aer uscat, turnurile de răcire plus schimbătoarele de căldură convenționale sau răcitoarele și va fi prezentat un caz de la o rafinărie din SUA. Prezentarea a fost înregistrată la conferința IRPC de la Milano, 2016.

Utilizarea schimbătoarelor de căldură în spirală pentru a maximiza profitul din procesele de petrol

Eva Andersson, market manager pentru Rafinărie la Alfa Laval, prezintă modul în care schimbătoarele de căldură în spirală pot fi utilizate pentru a maximiza profitul din procesele de petrol, în ceea ce privește creșterea capacității, eficiența energetică, disponibilitatea și fiabilitatea. Prezentarea a fost înregistrată la conferința IRPC de la Milano din 2016.