Utilaje de construcții

Creșterea urbană constituie un factor cheie în ceea ce privește nevoia crescută de proiecte de foraj pentru construcții. Cu toate acestea, lucrul în zone urbanizate poate fi dificil cu spații înguste, reglementări stricte și cerințe privind deșeurile și zgomotul. Soluțiile Alfa Laval pentru eliminarea solidelor și deshidratarea nămolului pot ajuta în privința acestor probleme, îndeplinind standardele stabilite de reglementări într-un spațiu suficient de mic pentru a răspunde nevoilor Dvs.

Construction Machinery 640x360

Echipament compact și robust pentru a vă ajuta să fiți lider în domeniul curățării gunoiului

  • Tratarea complet personalizabilă și rentabilă a apelor uzate
  • Capacitate de volum mare și design compact al echipamentului
  • Proces controlat care conduce la condiții bune și sigure de lucru
  • Beneficii de sustenabilitate îmbunătățite – mai puține deșeuri, mai puțin transport, mai puține costuri
  • Nivel ridicat de automatizare – intervenție minimă a operatorului

Decantoarele centrifugale pentru construcții Alfa Laval pot fi optimizate în fiecare detaliu pentru a asigura cea mai bună separare a solidelor de foraj pentru nevoile dumneavoastră. Robuste și cu întreținere redusă în comparație cu alte tehnologii de separare, acestea sunt perfecte pentru operațiunile de Foraj Orizontal Direcțional (HDD), Foraj de Tuneluri (TBM), Tuneluri de foraj și dinamitare și Foraj de explorare. Compacte și ușor de utilizat, acestea fac operarea mai ecologică, mai economică și implicit mai sigură. Funcționarea continuă captează toate deșeurile reducând în același timp greutatea acestora. Decantoarele sunt o completare viabilă, testată sau o alternativă chiar mai bună la presele cu filtru cu bandă și filtru cu cadru și vă permit să creșteți capacitatea și să sporiți randamentele.

 

.

Deshidratarea nămolurilor de foraj

Ușoare, fiabile și compacte, decantoarele centrifugale Alfa Laval îndeplinesc cerințele dure de separare ale nămolurilor de foraj de deshidratare. Creșterea vitezei de forare și reducerea deșeurilor sunt doar două dintre beneficiile pe care le oferă decantoarele noastre.

Tunnel drill 640x360

Tratarea apelor uzate din construcții

Cerințele dificile necesită soluții dificile. Decantorul centrifugal Alfa Laval intervine acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Separarea eficientă până la nivel de particule îndeplinește cerințele pentru reutilizarea sau eliminarea apei. Totul într-o amprentă mai mică și cu mai puține nevoi de întreținere decât alte tehnologii.

Construction WWT 640x360
.

Tehnologie inovatoare pentru foraj civil

Decantoarele centrifugale Alfa Laval sunt esențiale pentru obținerea unei eficiențe ridicate în foraj și tuneluri, în special în ceea ce privește tratarea nămolului și curățarea apei. Tehnologia elimină eficient majoritatea particulelor fine pe care echipamentele tradiționale de tratare a nămolului nu le pot elimina, fără a recurge la utilizarea polimerilor. Special concepute pentru șantierele de construcții și mediile de tuneluri, decantoarele centrifugale Alfa Laval excelează la manipularea particulelor abrazive și grosiere și pot procesa volume mari de solide de alimentare și debite diferite.

Decantoarele centrifugale sunt disponibile cu o gamă de module ideale pentru orice tip de lucrare de separare a solidelor. Acestea variază de la operare complet automatizată la simple capabilități „practice”. Indiferent de ce alegeți, vă puteți aștepta la soluții eficiente pentru nevoile dvs. de separare timp de mulți ani.

Obțineți rapid o ofertă!

Obțineți mai multe detalii despre un decantor de foraj pentru construcții pentru tratarea apelor uzate și a nămolului generând instantaneu o ofertă de preț. Faceți clic pe link sau utilizați codul QR pentru a ajunge la formularul de ofertă.

*Veți fi redirecționat către o altă platformă.

>Cerere de oferta - Decantor

Request for Quote 100x100.jpg

Cum funcționează - decantor

Ansamblul rotativ este sprijinit pe un cadru compact sudat cu grinzi, cu rulmenți principali la ambele capete. Motorul principal în linie este montat pe flanșă sau pe picior pe unitate cu suporturi reglabile pentru reglarea tensiunii curelei. Bolul este antrenat la capătul conic de un motor electric cu transmisie cu curea trapezoidală. Bolul, transportorul, carcasa, tubul de admisie, evacuările și alte părți în contact cu mediul de proces sunt realizate din oțel inoxidabil AISI 316 sau duplex cu inserții din carbură de tungsten în zonele cele mai sensibile la uzură.

 

Separarea are loc într-un bol cilindric orizontal echipat cu un transportor. Alimentarea intră în bol printr-un tub de admisie staționar și este accelerată lin de un rotor de admisie. Forțele centrifuge determină sedimentarea solidelor pe peretele bolului. Transportorul se rotește în aceeași direcție ca bolul, dar cu o viteză diferită, deplasând astfel solidele spre capătul conic al bolului. Designul permite decantorului să deruleze încărcături mari de solide fără blocaje cauzate de un nivel ridicat de uscare. Doar cea mai uscată parte a turtei de nămol părăsește bolul prin orificiile de evacuare a solidelor în carcasă.

 

Decantorul centrifugal poate fi reglat pentru a se potrivi cerințelor specifice, variind viteza bolului, viteza de transport, adâncimea bazinului și viteza de alimentare.

 

 

.

Portofoliu de produse

Decantor de foraj pentru construcții LYNX

Sistemele de decantoare centrifugale LYNX de la Alfa Laval sunt realizate pentru manipularea gunoiului. Acestea elimină eficient particulele solide din nămolurile pe bază apă și ulei, ceea ce conduce la rate de penetrare mai bune, timpi de foraj mai scurți, uzură mai mică a componentelor cheie și o durată de viață mai lungă a nămolului. De asemenea, reduce utilizarea de substanțe chimice, precum și deșeurile de foraj, ceea ce contribuie la reducerea costurilor de eliminare și tratare a apelor uzate.

 

Instalate în mod normal într-un sistem bypass, decantoarele centrifugale LYNX funcționează continuu fără întreruperea operațiunilor de foraj. Gama poate gestiona debite de gunoi de la 5 m3/oră până la 100 m3/oră. Viteza variabilă a bolului asigură forța G necesară pentru cea mai eficientă separare, în timp ce viteza de transport poate fi reglată pentru un echilibru optim între claritatea lichidului și uscarea solidelor. De asemenea, adâncimea reglabilă a bazinului contribuie la cel mai bun echilibru între claritate și uscăciune.

Ușurință în operare și durată de funcționare ridicată

  • Dezvoltat special pentru industria de forare a tunelurilor și industiria construcțiilor
  • Amprentă mică – instalare și mobilizare ușoare
  • Funcționare continuă și automată cu opțiune de supraveghere la distanță
  • Eficiență ridicată de separare – nămolul curat îmbunătățește rata de penetrare a forajului
  • Capacitate de curățare extrem de sustenabilă – mai puține deșeuri din cauza turtei uscate și a nămolului reutilizat
.

Rămâneți în top, economisiți costuri și sporiți sustenabilitatea

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a crește profitabilitatea și de a îndeplini cerințele de mediu din ce în ce mai stricte în operațiunile de foraj și tuneluri, contactați Alfa Laval astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care soluțiile noastre dovedite și sustenabile de curățare a gunoiului vă pot economisi bani și vă pot duce afacerea la noi niveluri de excelență.

Alfa Laval crew
.
Accelerate sustainable solutions

Accelerarea soluțiilor durabile

Imaginați-vă un cuvânt mai durabil