Service pentru separatoare – alimente și băuturi

În producția de alimente și băuturi, timpul de funcționare, performanța și costurile scăzute de întreținere sunt esențiale pentru separatoare. Cu Alfa Laval în calitate de partener de service, veți beneficia de asistența de care aveți nevoie pentru a vă asigura că echipamentul dvs. funcționează întotdeauna la întregul său potențial, cu un timp minim de nefuncționare. Oferim o gamă largă de servicii pentru toate nevoile dvs. pe toată durata de funcționare a separatorului dvs., de la întreținerea programată care asigură eficiența pe termen lung la monitorizarea stării și upgrade-uri pentru îmbunătățirea performanței. Experții Alfa Laval vă pot instrui operatorii cum să utilizeze cel mai bine echipamentul dvs., iar rețeaua noastră de distribuție este întotdeauna pregătită să furnizeze piese de schimb originale atunci când este necesar.

.

Documentație tehnică

Căutați manuale și alte documente tehnice? Reprezentantul local Alfa Laval vă poate ajuta să identificați documentația corectă pentru modelul de separator specific pentru a vă asigura că obțineți materialele potrivite pentru instalația dvs. Contactați-ne astăzi și vă vom ajuta cu plăcere.

Contactați biroul local Alfa Laval

.

Depanare

Problemele care apar în timpul funcționării trebuie identificate și rezolvate cât mai repede posibil. Indiferent de cauză, dacă apare o problemă legată de separatoarele Alfa Laval, depanatorii Alfa Laval se vor asigura să prevină o eventuală reapariție. Alfa Laval are peste 130 de ani de experiență în ceea ce privește separarea, ceea ce oferă depanatorilor noștri o multitudine de cunoștințe la îndemână. Ghidarea de la distanță Alfa Laval poate fi un supliment la modul existent de a vă oferi service la fața locului. Cu acest instrument, inginerii noștri de pe teren și experții în produse pot stabili o conexiune, utilizând tehnologia de realitate augmentată, pentru a accelera depanarea. Separatoarele noastre sunt, de asemenea, gata de conectivitate la livrare, permițând, de exemplu, asistență rapidă și automată de la experți. Un alt serviciu oferit de Alfa Laval, care accelerează depanarea, este monitorizarea stării. Vă rugăm să consultați serviciul nostru ConditionAlert care monitorizează starea online a tuturor pieselor rotative, identificând semnele timpurii ale potențialelor probleme și sprijinind depanarea.

Aflați mai multe detalii despre ConditionAlert

 

 

 

.

Sfaturi de top pentru performanțe de top

Separatoarele Alfa Laval sunt proiectate pentru a fi robuste, eficiente și fiabile. Cu condițiile de operare și practicile de întreținere potrivite, vă puteți asigura că echipamentul dvs. rămâne așa pentru o lungă perioadă de timp. Indiferent ce model de separator Alfa Laval aveți, asigurați-vă întotdeauna că urmați pașii de mai jos.

Doriți să vă asigurați că obțineți întotdeauna cea mai bună performanță de separare?

Aflați mai multe detalii despre sfaturile noastre de top pentru separatoare

 

1

Asigurați-vă că utilajul este alimentat cu apă și aer de calitate corectă, conform recomandărilor din manual.

2

Utilizați numai mărci de ulei aprobate pentru lubrifiere și verificați în mod regulat starea uleiului.

3

Asigurați-vă că separatorul funcționează în conformitate cu parametrii de proiectare recomandați.

4

Monitorizați constant nivelurile de vibrații și temperaturile rulmenților. Verificați regulat dacă există scurgeri și orice zgomot anormal.

5

Păstrați zona de service curată și nu așezați niciodată piese direct pe podea.

6

Respectați intervalele de service recomandate și instrucțiunile de întreținere preventivă.

7

Curățați întotdeauna bine piesele înainte de a le reasambla.

8

Utilizați numai unelte furnizate de Alfa Laval pentru service și întreținere. Depozitați uneltele într-un loc curat, sigur și uscat.

9

Utilizați numai piese de schimb originale pentru a obține performanțe garantate, fiabilitate și durata de viață a echipamentului.

10

Păstrați un stoc de piese de schimb esențiale, cum ar fi ulei, kituri de service intermediare și majore. Urmați instrucțiunile de depozitare pentru a evita deteriorarea și coroziunea.

.

Instruire

Separatoarele Alfa Laval sunt proiectate pentru o funcționare simplă și o întreținere ușoară, dar a avea operatori bine pregătiți este cea mai bună asigurare a performanțelor de separare pe termen lung. Vă putem ajuta la instruirea la fața locului sau online, astfel încât să aveți certitudinea că, indiferent ce se întâmplă, personalul dvs. își va face datoria.

Instruirea vă ajută pe dvs. și pe operatorii dvs. să obțineți mai mult de la separatoarele Alfa Laval și poate reduce costul total de proprietate prin timpii de nefuncționare minimizați și necesitatea redusă de service.

Contactați reprezentantul local Alfa Laval pentru a afla mai multe despre oportunitățile de instruire. Dacă aveți un Acord de Service cu Alfa Laval, puteți asocia un program de instruire ca parte a acordului. Instruirea include atât experiența practică, cât și componenta teoretică și adaptăm sesiunile în mod specific nevoilor operațiunii dvs.


Contactați reprezentantul local Alfa Laval

 

.

Piese de schimb

Piesele de schimb Alfa Laval originale sunt cel mai eficient mod de a proteja timpul de funcționare, eficiența și fiabilitatea operațională a separatorului, făcându-le alegerea cea mai sigură și cea mai economică. Sistemul nostru de inventar de piese conține toate datele și informațiile de disponibilitate, astfel încât să putem găsi întotdeauna piesele solicitate pentru echipamentul dvs. specific. Iar rețeaua noastră globală de centre de distribuție oferă livrare rapidă pentru a vă asigura că primiți întotdeauna piesa de care aveți nevoie - atunci când aveți nevoie.

Dacă sunteți în căutarea unei piese specifice sau a unui kit sau dacă aveți întrebări generale despre comanda pieselor de schimb, vă rugăm să ne contactați.


Contactați reprezentantul local Alfa Laval

 

.
separator service agreement Hero

Acorduri de Service Alfa Laval

Descoperiți o soluție de service personalizată, bazată pe nevoile dvs. specifice. Maximizați performanța și reduceți costurile de funcționare cu control deplin asupra bugetului dvs. pentru întreținere.

.
.

Oferte de Service

Acord de Service

Cu un Acord de Service Alfa Laval, asigurați performanțe remarcabile de la separatorul Alfa Laval și cost total de proprietate minim. Adaptat la prioritățile și cerințele dvs., un Acord de Service este soluția ideală de întreținere de la producătorul original al echipamentului dumneavoastră. Conține întotdeauna un program de întreținere preventivă și, în plus, toate celelalte servicii pe care le solicitați pentru a menține separatorul funcțional și performant, cum ar fi monitorizarea, instruirea și inspecțiile.

Contactați-ne pentru a afla ce servicii vă putem personaliza

 

Monitorizarea condiției

Interconectarea mașinilor, senzorilor și programelor de diagnosticare aduc posibilități complet noi de creștere a eficienței și de plus valoare pentru clienți. Alfa Laval oferă un serviciu de monitorizare a stării numit ConditionAlert, care oferă informații foarte valoroase despre starea unui separator și a tuturor pieselor sale rotative. ConditionAlert vă oferă avertizări timpurii în cazul în care trebuie să interveniți la separator, evitând astfel opriri neplanificate și costuri de întreținere inutile. ConditionAlert se potrivește perfect într-un Acord de Service.

Aflați mai multe despre ConditionAlert

Întreținerea preventivă

Pentru a menține un separator funcționând eficient, un program cuprinzător de întreținere preventivă, adaptat pentru a satisface cerințele specifice ale clienților este cea mai bună alegere. Alfa Laval oferă programe complete, inclusiv seturi de piese de schimb pregătite pentru fiecare service care urmează să fie efectuat.

separator_service_repair.jpg

Reparații

Rețeaua globală de centre de service Alfa Laval oferă inspecții, servicii, reparații și multe altele pentru separatoare pentru a vă asigura că puteți restabili întotdeauna starea echipamentului pentru a obține cele mai bune performanțe.

Upgrade-uri de echipamente

În funcție de modelul de separator, Alfa Laval poate oferi upgrade-uri pentru a îmbunătăți performanța sau disponibilitatea separării, pentru a reduce consumul de energie sau de apă, pentru a înlocui componentele electronice învechite și pentru a respecta noile standarde alimentare cu o calitate superioară a materialului. Vă rugăm să ne prezentați solicitările dvs. și vom vedea cum vă putem ajuta să vă îmbunătățiți funcționarea.