Servicii pentru separatoare - industria de prelucrare

Un separator centrifugal Alfa Laval va funcționa zeci de ani dacă îl îngrijiți corespunzător. Dar trebuie să vă familiarizați cu manualul și să vă asigurați că utilizați piese de schimb originale și uneltele potrivite. Oferim kituri de service specifice cu piese de schimb originale și un pachet cuprinzător de instrucțiuni de service detaliate. Avem chiar și videoclipuri de service despre cum să întreținem corect separatorul.

alfie_alfapure_640x360.png

.

Documentație tehnică

Căutați manuale și alte documente tehnice? Reprezentantul local Alfa Laval vă poate ajuta să identificați documentația corectă pentru modelul de separator specific pentru a vă asigura că obțineți materialele potrivite pentru instalația dvs.

Contactați-ne

separator manual 640x360
.

Depanare

Dacă ceva nu funcționează bine la separatorul dvs., trebuie să rezolvați problema rapid. Experții Alfa Laval au cunoștințe și experiență pentru a rezolva probleme majore înainte de a ajunge la costuri extinse de nefuncționare și întreținere.

lube-oil-cleaning-technologies-640x360.jpg

Alfie 500 - Depanare - dacă nu pornește corect

Acest videoclip explică ce să faceți dacă Alfie 500 nu pornește corect sau începe să ruleze, dar apoi se oprește imediat.

Alfie 500 - Depanare - Totul se duce la rezervorul de ulei

Acest videoclip vă arată cum să reparați Alfie 500 atunci când există un flux mic sau deloc prin orificiul obișnuit și toate evacuările de lichid se produc prin rezervorul de colectare a uleiului.

.

Instruire

Ne place să credem că atunci când cumpărați un separator Alfa Laval, cumpărați liniște sufletească. Dar echipa dvs. trebuie să fie instruită corespunzător pentru a menține procesul în desfășurare. Cu cât lucrează mai eficient cu centrifugele noastre, cu atât fiabilitatea este mai mare și costul de proprietate este mai mic.

woman_640x360.jpg

.

Piese de schimb

Separatoarele noastre centrifugale sunt destul de ușor de întreținut. Dacă doriți o funcționare fără probleme, tot ce trebuie să faceți în mod normal este să comandați un kit de service pentru separator și să îl montați. În ghidul nostru de produse veți găsi kitul de service potrivit pentru nevoile dvs. Solicitați o ofertă mai jos.

Aflați mai multe detalii și solicitați piese de schimb

service_kits_640x360.jpg

.

Oferta noastră

Separatoarele noastre vor funcționa ani la rând dacă aveți grijă de ele. Tot ce trebuie să faceți este să vă familiarizați cu manualul și să vă asigurați că utilizați piese de schimb originale și uneltele potrivite. Oferim un pachet cuprinzător de instrucțiuni de service detaliate și kituri de service specifice cu piesele de schimb originale.

  • Timp maxim de funcționare
  • Durată lungă de funcționare
  • Kituri ready-to-use simplifică întreținerea preventivă și economisesc timp
  • Timp redus de manipulare a comenzilor
  • Livrare rapidă din rețeaua globală de distribuție

Pachet de întreținere preventivă

Întreținerea Preventivă de la Alfa Laval include un service intermediar (IS) sau un service major (MS) ambalat într-o cutie cu piesele de care aveți nevoie. Intervalul de service depinde de orele de funcționare sau de o perioadă fixă ​​de timp.

Vă recomandăm să:

  • Urmați întotdeauna instrucțiunile de service din manualul separatorului
  • Efectuați un service intermediar la fiecare 3 - 6 luni (2-4.000 de ore)*
  • Efectuați un service major la fiecare 12-18 luni (8-12.000 ore), în funcție de tipul mașinii și de condițiile de proces*

Acorduri de Service

Acordurile de Service Alfa Laval sunt soluții personalizate care combină oricare dintre serviciile noastre pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice pe parcursul ciclului de viață. Acordurile vă ajută să maximizați performanța și să reduceți costurile de operare, precum și să aveți liniște. De asemenea, vă oferă control deplin asupra bugetului pentru întreținere.

Citiți mai multe despre Acordurile de Service Alfa Laval

An airbus engineer inspects the AlfaPure Z3 _640x360.jpg


 

Ușurință în instalare, operare și întreținere

.

Alfie 500 - despachetare

Acest videoclip arată cum va sosi Alfie pe care l-ați comandat. Toate pachetele sunt deschise și conținutul este afișat și explicat.

 

 

Alfie 500 - cum se operează

Acest videoclip explică modul de operare al Alfie 500. Veți vedea cum să îl configurați și să începeți curățarea fluidelor industriale.

 

Alfie 500 - cum se operează (by-pass)

Acest videoclip explică modul de operare al Alfie 500. Veți vedea cum să îl configurați și să începeți curățarea într-o configurație by-pass.

 

Alfie 500 - cum se operează (rezervor)

Acest videoclip explică modul de operare al Alfie 500. Veți vedea cum să-l configurați și să începeți curățarea într-o configurație de la rezervor la rezervor.

 

Alfie 500 - curățarea vasului

Acest videoclip arată cum să curățați Alfie 500 pentru a scoate din vas particule de contaminare solidă acumulate.

 

Emmie 2 - curățarea vasului

Acest videoclip arată cum să curățați Emmie 2 pentru a scoate din vas particule de contaminare solidă acumulate.

 

Alfie 500 - garnitura de schimb a pompei

Acest videoclip arată cum să schimbați garnitura mecanică de pe pompa de alimentare pentru a preveni scurgerile și pierderea performanței.

 

Alfie 500 - schimb de O-Ringuri

Acest videoclip arată cum să schimbați O-Ringurile, operațiune care trebuie efectuată cel puțin o dată pe an în timpul service-ului intermediar.

 

Emmie 2 - Schimb de O-Ringuri

Acest videoclip arată cum să schimbați O-Ringurile, operațiune care trebuie efectuată cel puțin o dată pe an în timpul service-ului intermediar.

 

Alfie 500 - schimbul amortizoarelor

Acest videoclip arată cum schimbați amortizoarele de vibrații dacă vibrează în timpul funcționării sau cel puțin o dată pe an.

 


 

.

Căutați pliante de produse?

În lista de documente din dreapta puteți vedea și prezentarea generală a tuturor pliantelor de produse pentru gama noastră de separatoare sau puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta informații mai specifice despre produs.

alfie_alfapure_640x360.png


 

.