Servicii pentru separatoare - industria proceselor și energia

Cu Alfa Laval ca partener de service, aveți sprijinul deplin al rețelei noastre globale de experți dedicați serviciilor. Oferim o gamă largă de servicii care acoperă întreaga durată de viață a sistemului de separare, de la întreținere preventivă și depanare la actualizări, sisteme de monitorizare și audituri. Experții noștri vă pot instrui operatorii în a rula și întreține sistemul pentru a maximiza performanța. Rețeaua noastră globală de distribuție este întotdeauna disponibilă pentru a furniza rapid la timp piesele de schimb potrivite. Toate cele specificate mai sus pot fi combinate într-un Acord de Service Alfa Laval personalizat pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

Mai multe informaţii

CH_system.png

.

Documentație tehnică

Căutați manuale și alte documente tehnice? Reprezentantul local Alfa Laval vă poate ajuta să identificați documentația corectă pentru modelul de separator specific pentru a vă asigura că obțineți materialele potrivite pentru instalația dvs.

 

Contactați-ne

separator manual 640x360
.

Depanare

Dacă ceva nu funcționează bine la separatorul dvs., trebuie să aveți acces rapid la partea de jos a acestuia. Experții Alfa Laval au cunoștințe și experiență pentru a rezolva probleme majore înainte de a ajunge la costuri extinse de nefuncționare și întreținere. Dacă aveți o problemă legată de separatorul dvs. Alfa Laval, experții noștri vă vor oferi asistență pentru a restabili performanța și/sau a preveni o situație periculoasă. Nu numai că vor aborda problema, dar vor furniza și o analiză detaliată a cauzei principale și recomandări pentru posibile domenii care pot fi îmbunătățite.

De asemenea, oferim monitorizarea de la distanță Alfa Laval ca o modalitate de a vă oferi service la fața locului. Experții noștri vă vor oferi sfaturi valoroase privind întreținerea, planificarea service-ului, optimizarea proceselor și depanarea.

 

service_24&7_640x360.png

.

Instruire

Ne place să credem că atunci când cumpărați un separator Alfa Laval, cumpărați liniște sufletească. Însă operatorii dvs. trebuie să aibă nivelul adecvat de abilități pentru a beneficia la maximum de echipamentele noastre. De aceea, dezvoltarea nivelurilor lor de competență este neprețuită pentru operațiunile dvs. zilnice. Cu cât lucrează mai eficient cu separatorul Alfa Laval, cu atât fiabilitatea este mai mare și cu atât costul de proprietate este mai mic.
Alfa Laval oferă o gamă largă de cursuri de formare cu un mix echilibrat de instruire practică și teoretică. Programele se pot concentra pe un anumit produs, industrie și/sau aplicație. Pentru majoritatea industriilor pot fi oferite cursuri personalizate și bazate pe nevoi. În unele cazuri, putem oferi module de învățare electronică (auto-studiu și webinare), care reprezintă o modalitate rapidă și rentabilă de a învăța.

Citiți mai multe detalii despre instruire

Vă rugăm să ne contactați dacă sunteți interesat să aflați mai multe detalii

 

separator_training_640x360.jpg

.

Piese de schimb

Alfa Laval are un inventar extins de piese de schimb pentru a sprijini gama actuală de produse. De asemenea, avem piese vechi pentru echipamente mai vechi. Sistemul nostru de inventar de piese conține detalii tehnice specifice, informații despre disponibilitate și multe altele pentru a vă ajuta să găsiți exact piesele de care aveți nevoie. Piesele de schimb Alfa Laval originale sunt cel mai eficient mod de a proteja timpul de funcționare și fiabilitatea separatorului. De aceea reprezintă cea mai bună alegere.

Aflați mai multe detalii și solicitați piese de schimb

service_kit_640x360.jpg

.

Oferta de Service

Service conectat

Service-ul Conectat al Alfa Laval permite asistență de la distanță și întreținerea predictivă a echipamentelor dvs. Intervalele de întreținere optimizate ajută la asigurarea fiabilității și a timpului de funcționare și a randamentului ridicat. Combinat cu cunoștințele de specialitate ale Alfa Laval, puteți fi siguri că aveți tot ce aveți nevoie pentru performanțe remarcabile pe toată durata de funcționare a echipamentului.

Citiți mai multe detalii despre oferta de Service Conectat a Alfa Laval

Un client Alfa Laval de la o rafinărie din Houston, Texas, a reușit să deschidă și să reasambleze un separator centrifugal datorită ghidării de la distanță printr-o aplicație de realitate augmentată.

Citiți povestea completă a cazului

Punere în funcțiune

Încredințarea către Alfa Laval a punerii în funcțiune a echipamentul vă ajută să protejați investiția și să vă asigurați că separatorul dvs. are o pornire fără probleme și atinge o durată maximă de funcționare.

Citiți mai multe detalii despre punerea în funcțiune

Acord de Service

Acordurile de Service Alfa Laval sunt soluții personalizate care combină oricare dintre serviciile noastre pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice pe parcursul ciclului de viață. Acordurile vă ajută să maximizați performanța și să reduceți costurile de operare, precum și să aveți liniște. De asemenea, vă oferă control deplin asupra bugetului pentru întreținere.

Aflați mai multe detalii despre Acordurile de Service Alfa Laval

Citiți mai multe despre Acordurile de Service Start-up Alfa Laval

Upgrade-uri ale separatorului

Pentru a crește performanța generală a proceselor dvs., Alfa Laval Service poate efectua un audit al separatoarelor dvs. și vă poate recomanda acțiuni care pot spori productivitatea, crește capacitatea și economisi energia. Alfa Laval poate, de asemenea, să actualizeze sistemele de control învechite pentru a prelungi durata de funcționare a mașinii.

Aflați mai multe detalii despre actualizările de echipamente pentru separatoare

AL_Service camp_v1_200414-640x360.jpg.png


 

Zece sfaturi de top pentru a vă menține separatorul în stare de top

1

Asigurați-vă că apa și aerul de calitate corectă sunt furnizate mașinii conform recomandărilor din manual

2

Utilizați numai mărci de ulei aprobate pentru lubrifiere și verificați în mod regulat starea uleiului.

3

Asigurați-vă că separatorul funcționează în conformitate cu parametrii de proiectare recomandați.

4

Monitorizați constant nivelurile de vibrații și temperaturile rulmenților. Verificați regulat dacă există scurgeri și orice zgomot anormal.

5

Păstrați zona de service curată și nu așezați niciodată piese direct pe podea.

6

Respectați intervalele de service recomandate și instrucțiunile de întreținere preventivă.

7

Curățați întotdeauna bine piesele înainte de a le reasambla.

8

Utilizați numai unelte furnizate de Alfa Laval pentru service și întreținere. Depozitați uneltele într-un loc curat, sigur și uscat.

9

Utilizați numai piese de schimb originale pentru a obține performanțe garantate, fiabilitate și durata de viață a echipamentului.

10

Păstrați un stoc de piese de schimb esențiale, cum ar fi ulei, kituri de service intermediare și majore. Urmați instrucțiunile de depozitare pentru a evita deteriorarea și coroziunea.


 

.

Căutați pliante de produse?

În lista de documente din partea dreaptă puteți vedea și prezentarea generală a tuturor pliantelor de produse pentru gama noastră de separatoare sau puteți utiliza funcția de căutare pentru a căuta informații mai specifice despre produs.

CH_system.png