2020-07-24 Știri

Noul instrument HEXpert de la Alfa Laval pentru simplificarea procesului de selecție a schimbătorului de căldură

Alfa Laval a lucrat, ani de zile, în strânsă colaborare cu clienții, pentru a se adapta echipamentelor de transfer termic potrivite nevoilor acestora. O mare parte din această experiență este acum disponibilă prin intermediul HEXpert: un instrument online de selecție a schimbătorului de căldură pentru aplicațiile de proces solicitante, cum ar fi cele din industria petrochimică, a petrolului și gazelor. Cu o interfață intuitivă, HEXpert facilitează și accelerează obținerea de către clienți a unor îndrumări de specialitate pentru cerințele procesului.

 

„Pentru majoritatea clienților noștri din din industriile de prelucrare solicitante, găsirea soluției potrivite pentru schimbătorul de căldură este esențială”, declară Christian Thomsen, președintele Business Unit Welded Heat Exchangers de la Alfa Laval. „Obținerea acestei soluții le aduce beneficii foarte mari în ceea ce privește fiabilitatea, durabilitatea și economia de exploatare a instalațiilor.”

 

Având în vedere numărul de opțiuni disponibile în prezent, găsirea tehnologiei potrivite pentru o anumită sarcină înseamnă sortarea informațiilor într-un proces de achiziție adesea îndelungat și complicat. HEXpert simplifică acest lucru prin patru pași ce conțin întrebări și răspunsuri ușor de urmărit. Prin introducerea datelor relevante, clienții pot primi o recomandare privind schimbătorul de căldură adaptată la nevoile lor în doar aproximativ cinci minute.

 

„În ultimii 80 de ani, Alfa Laval a dezvoltat cel mai larg și complet portofoliu de schimbătoare de căldură pentru sarcini de proces exigente”, concluzionează Christian Thomsen. „Astfel, avem competențe și experiență unice pe care le putem împărtăși cu clienții. Este modul în care ne străduim să îi ajutăm să îmbunătățească sustenabilitatea – astăzi, mâine, oricând.”

 

Pentru a afla mai multe detalii despre HEXpert, vizionați videoclipurile din dreapta.

Pentru a testa instrumentul de selecție, accesați www.alfalaval.ro/hexpert

Pentru a afla mai multe detalii despre schimbătoarele de căldură sudate compacte de la Alfa Laval, vizitați:

www.alfalaval.ro/compabloc

www.alfalaval.ro/schimbatoare-de-caldura-spirale-sudate

Etichete

Tot
male Asian engineer wearing hard hat and safety glasses holding ipad infront of industrial plant

Îmbunătățiți durabilitatea cu HEXpert și Alfa Laval

Cu atât de multe opțiuni, cum o pot găsi cea mai potrivită?

Nu există „dimensiune unică”

Vă oferim suport pe întregul proces decizional

Conţinut: