innovation centre hero finalv2

O lume a inovației pure

Centrul de Aplicații și Inovare pentru Transferul Fluidelor Alfa Laval din Kolding, Danemarca

La cel mai modern Centru de Aplicații și Inovare pentru Transferul Fluidelor, avem experți din industrie pentru optimizarea procesele în operațiunile dvs. Vă putem ajuta să efectuați cuantificarea și verificarea proceselor cu gama noastră completă de soluții de pompare, ventile, curățare, amestecare și dispersie. Alăturați-vă pentru a experimenta conceptele de mâine pentru a crește randamentul, în mod eficient, din punct de vedere al costurilor, siguranța igienică și durabilitatea. O lume de inovație pură vă așteaptă!

Programați o vizita astăzi!

Aceste informații sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. .

.
innovation centre fullwidth img
.

Trecerea producției la următorul nivel

La Centrul de Aplicații și Inovare pentru Transferul Fluidelor avem experți cu experiență care pot identifica cel mai potrivit echipament pentru sarcinile și cerințele specifice afacerii dvs. Puteți să participați personal sau on-line in cadrul testelor.

Pompare

Cu portofoliul nostru cuprinzător de soluții, puteți evalua impactul diferitelor tipuri de pompe și funcționarea acestora asupra calității produselor dvs. prin efectuarea de teste pe baza condițiilor reale de proces.

innovation centre pumping

Optimizarea ventilelor

Optimizarea ventilelor influențează curățenia, performanța și întreținerea unei linii de proces. Evaluați gama noastră de ventile igienice în condiții de producție și curățare în locație (CIP). De asemenea, putem colabora pentru a optimiza performanța CIP pentru grupuri de ventile rezistente la amestecuri.

innovation centre valve optimizatoin

Curățare

Colaborăm cu dvs. pentru a optimiza procesele de curățare pentru o durată de funcționare îmbunătățită, fără a compromite igiena, minimizând în același timp consumul de apă și substanțe chimice care conduc la costuri operaționale.

innovation centre cleaning

Amestecare și dispersie

Explorați o gamă diversă de mixere, agitatoare și soluții de dispersie pentru capacități de până la 20 m3. Putem opera aproape de capacitatea dvs. reală de producție pentru a evita modificarea rezultatelor procesului în timpul creșterii capacității.

innovation centre mixing dispersionv2

   

Ce spun clienții?

quote1.jpg

Simulând producția noastră, Alfa Laval a efectuat studii reale pentru a cuantifica posibilele economii de apă și energie. Acum economisim 1,2 milioane de litri de apă în fiecare an, iar investiția noastră în automatizare a avut profit în decurs de numai 4 luni!

- Un client european de produse lactate

quote1.jpg

Am solicitat Alfa Laval să efectueze teste de curățare pentru a înlocui capetele de pulverizare actuale. Efectuând 20 de sarcini CIP pe lună cu Alfa Laval TJ20G, investiția a fost amortizată în decurs de numai 6 luni – aceasta doar datorită economiilor de apă. Mai mult, curățarea a fost semnificativ îmbunătățită.

- Un producător mondial de produse de îngrijire personală la domiciliu

quote1.jpg

Efectuând un studiu cu un mixer de pulbere HPM15 la Centrul de Aplicații și Inovare, am reușit să maximizăm formula de concentrație de xantan a clientului și să anticipăm, cu precizie, costul de producție! Experiența Alfa Laval ne-a ajutat să obținem această comandă importantă.

- Un integrator german

quote1.jpg

Am aflat mai multe informații despre ce este nevoie pentru a curăța vasul de amestecare. Alfa Laval a demonstrat că putem curăța tancul în doar 17 minute folosind Alfa Laval TJ20G. Aceasta înseamnă economii de timp de 60%. În același timp, ne-am orientat spre minimizarea deșeurilor, iar TJ20G s-a dovedit capabil să facă și acest lucru.

- Un producător mondial de coloranți/vopsele

   

Centrul de Aplicații și Inovare pentru Transferul Fluidelor Alfa Laval din Kolding, Danemarca

Parte a rețelei globale Alfa Laval de centre de testare pentru clienți

 

Kolding-map.jpg

La ce vă puteți aștepta

Industrii

Orice afacere caută optimizarea proceselor igienice și a tehnologiei înainte de investiții, având în vedere și evaluarea durabilității. Sunt incluși aici producătorii, integratorii și contractorii din industria produselor lactate, a băuturilor și alimentelor, precum și cei din industria farmaceutică și a îngrijirii personale.

Echipamente de proces

Portofoliul complet de produse pentru Transferul Fluidelor Igienice Alfa Laval include:

 • Pompe
 • Ventile
 • Echipamente de curățare a vaselor
 • Echipamente de dispersie și amestecare

Capacități tehnice

 • Depozitare ambientală și rece pentru produse lichide și solide
 • Recepția, transferul și prelucrarea volumelor de fluid de până la 20m3
 • Încălzirea și răcirea fluidelor
 • Curățarea vaselor cu echipament CIP, prevăzut cu două rezervoare, permite optimizarea cu rețeta CIP specifică clientului
 • Dispersia pulberilor, amestecarea lichidului și agitarea și capacitățile de dispersie a gazelor în volume de la câteva sute de litri la 20m3
 • Configurare flexibilă a pompei
 • Configurarea ventilelor cu posibilitatea de a adăuga ventile pentru compararea cot la cot
 • Automatizare completă cu monitorizare în timp real

Sunteți gata să vedeți mai multe?

Vă așteaptă o lume a inovației pure - descărcați broșura noastră pentru a afla mai multe!

innovation centre brochure vignettev2