Prelucrare băuturi

Entuziasmul global pentru băuturi este în continuă crestere – băuturi răcoritoare, sucuri, ape îmbuteliate, cafea, ceai, bere, cidru, vinuri, etc. O producție de băuturi de succes necesită un randament maxim din materiile prime utilizate, păstrând caracteristicile dorite pentru produsul finit printr-un proces în mai multe etape, sigur, economic și durabil.

Beverage processing 640x360

Pulsul producției băuturilor și al inovației din această aplicație

Companile de prelucrare a băuturilor și fabricile de bere sunt supuse la numeroase provocări. Costul materiilor prime, a ingredientelor și a producției sunt în creștere, și cu toate acestea trebuie să livrați consumatorilor din ce în ce mai exigenți băuturi savuroase, la un preț redus.

De asemenea, trebuie să respectați normele stricte impuse produselor, să reduceți impactul producției asupra mediului.

Echipamentele și solutiile de prelucrare Alfa Laval pentru băuturi vă ajută să depașiți aceste provocări, reducând costurile de producție și consumul de energie, apă si utilități, precum și asigurând nivele excepționale de igienă.

Echipamentele și soluțiile noastre asigură o producție de încredere, igienică, o curățare eficientă a liniilor de producție în locație – respectând în totalitate cele mai stricte standarde pentru aplicațiile igienice.

La fel de important, Alfa Laval va oferă posibilitatea de a:

  • Creşte randamentele de productie şi să mentineti timpi de functionare mai lungi
  • Reduce nivelurile de ingredient și pierderile de produs printr-un randament mai mare din materiile prime folosite
  • Reduce consumul de utilităti, precum energia și apa și să reciclați fluxurile de deșeuri.

De exemplu, gama noastră cea mai recentă de separatoare reduce consumul de energie cu 30%. Utilizând pompa Alfa Laval potrivită parametrilor specifici de producție puteți reduce consumul de energie cu până la 50%.

 

Downloads

Beer recovery

Through an Alfa Laval microfiltration system, Oettinger Brewery has been able to recover 20-25 thousand hectoliters of beer from harvested yeast and reduce CO2 emissions.

Read more

Newsletter Near

Pentru a vă ține la curent cu privire la aspectele importante de sustenabilitate și oportunitățile din domeniul dvs.

Citiți mai mult