Optimize web banner 1200x400

Deblocați potențialul producției sustenabile

Producția sustenabilă începe cu procese optimizate. Făcând fiecare pas al procesului cât mai fiabil și eficient posibil. Realizând mai mult cu mai puțin. Prin reducerea consumului de energie și apă. Prin realizarea unei sustenabilități reale în centrul afacerii dvs. Lăsând economiile de energie, apă și costuri să meargă mână în mână. Optimize™ de la Alfa Laval vă stimulează procesele existente și permite economii de până la 90% la apă, energie și substanțe chimice, cu investiții mici și fără riscuri. Optimize™ vă ajută să identificați punctele critice, unde upgrade-urile echipamentelor de procesare pot face cea mai mare diferență.

.

Beneficiile OptimizeTM

 • Eficiență ridicată în energie, apă și costuri
 • Producție sigură și igienică
 • Utilizarea optimizată a materiilor prime
 • Timp de nefuncționare redus, productivitate crescută

optimize-ensure-competetive-edge

.

Acum este momentul să acționați!


Informațiile dumneavoastră sunt stocate și procesate în conformitate cu
 politica noastră de confidențialitate și de protecție a datelor.

Globe-with-water

Deveniți o companie inteligentă din punct de vedere energetic și al apei

Eficiența apei și a energiei este necesară peste tot. Actualizarea sau înlocuirea componentelor vechi cu tehnologie de nouă generație are un potențial ridicat pentru o eficiență îmbunătățită a resurselor.

Economiile de apă și energie merg până la capăt. De la aprovizionarea cu apă, pompare și încălzire până la circulație și tratare.

O abordare proactivă și sistematică a gestionării energiei și a apei vă permite să monitorizați utilizarea, să găsiți puncte critice și să investiți în upgrade-uri care fac o diferență reală.

Noi o numim OptimizeTM.

Citiți mai mult

 

.

De ce contează eficiența energetică

Lumea se confruntă cu o criză energetică și climatică. Costurile energiei sunt în creștere, iar soluțiile care reduc imediat consumul de energie și emisiile de carbon sunt cea mai rapidă și ieftină modalitate de a face față situației.

Eficiența energetică este răspunsul. Potențialul de economisire a energiei în procesele industriale este imens. De exemplu, în CIP, unde energia este utilizată pentru încălzirea apei sau pentru curățarea apei în sistemele de recuperare. La reducerea consumului de apă în timpul CIP, consumul de energie scade proporțional.

Economisirea a 90% din apă economisește 90% din energie și emisii și 90% din factura la energie. Acest lucru se poate realiza cu noul Alfa Laval ThinkTop.

De ce contează eficiența apei

Eficiența apei nu a fost niciodată mai importantă. Seceta și deficitul de apă necesită o gestionare proactivă a apei. Iar economisirea apei înseamnă economisirea energiei datorită reducerii pompării pentru încălzirea și tratarea apei.

Eficiența apei oferă licență de funcționare și avantaj competitiv. Eficiența apei se referă la o gândire inteligentă și la îmbunătățiri continue bazate pe fapte. Managementul eficienței apei este o abordare sistematică pentru monitorizarea utilizării apei, găsirea punctelor critice și investiția în upgrade-uri.

De exemplu, în CIP, unul dintre procesele cele mai mari consumatoare de apă în producția de alimente și băuturi. Alfa Laval ThinkTop economisește 90% din apă și energie.

.

Drumul către o funcționare sustenabilă

Optimize™este un efort de colaborare între personalul dumneavoastră și experții noștri în procese și tehnologie. Împreună, navigam pe calea către o sustenabilitate accelerată a producției dvs.

onsite.jpg

1. Studiu la fața locului

Analizăm performanța configurației dvs. actuale și oferim un raport cu fapte, constatări și recomandări pentru îmbunătățirea eficienței energetice și a apei.

best-fit.jpg

2.Găsirea celei mai bune soluții

Găsim cele mai potrivite soluții pentru aplicațiile dvs. cu recomandări specifice de produse, evidențiind posibilele economii și timpul de rambursare.

making-it-work.jpg

3. Faceți-l să lucreze pentru dvs.

Suntem de acord asupra planificării instalării, finanțării și întreținerii fără a perturba producția dumneavoastră.

Ce puteți obține cu Optimize?

Financiar

 • Costuri reduse la energie și apă
 • Investiție cu risc scăzut și timp scurt de rambursare
 • Costuri reduse de reparație

Operațional

 • Operațiuni de încredere
 • Foaia de parcurs pentru îmbunătățiri continue
 • Abordare consecventă și puncte de referință
 • Rate scăzute de eșec
 • Timp de funcționare ridicat
 • Abordare proactivă în ceea ce privește întreținerea și upgrade-urile

Sustenabilitate

 • Îmbunătățirea eficienței energetice și reducerea emisiilor
 • Eficiență îmbunătățită a apei
 • Reducerea emisiilor de CO2
 • Leadership în producția sustenabilă
 • Satisfacerea așteptărilor consumatorilor
.
.
.

Îmbunătățiți productivitatea și rezultatele de mediu prin optimizarea sustenabilă a sistemelor dumneavoastră de manipulare a fluidelor

 

Doriți să reduceți costurile cu energia și apa? Optimizarea echipamentelor de proces este o modalitate rațională și sustenabilă de a sprijini oamenii, planeta și profitabilitatea.
Dacă doriți să optimizați performanța fabricii dvs., sporind în același timp profitabilitatea, aruncați o privire asupra sistemelor dvs. CIP.

 

Aflați mai multe detalii

 

CIP Sustainability Optimization Brochure 640x360