Parteneri de distribuție

Găsiți toate cataloagele noastre „Close at hand” într-un singur loc

 

Găsiți cataloagele noastre - ușor

Căutați piese de schimb, un ventil nou sau poate catalogul de produse în limba germană?

Acum puteți găsi totul într-un singur loc. Am combinat toate cataloagele noastre online într-un singur loc:

hygienicfluidhandling-catalogue.alfalaval.com.

 

Catalog de produse „Close at hand”

Catalogul de produse pentru echipamente igienice Alfa Laval „Close at hand” include pliante de produs, curbe de performanță, link-uri către animații, broșuri și liste de prețuri pentru comenzi. Catalogul este disponibil în 14 versiuni lingvistice.

Vă rugăm să rețineți: din cauza unor probleme tehnice, versiunile lingvistice din 2019 vor întârzia.

Catalog de piese de schimb „Close at hand”
Catalogul global de piese de schimb „Close at hand” include kituri de service, piese de schimb, link-uri către videoclipuri despre întreținere și numere de piese pentru comenzi.

Vedeți cataloagele noastre aici

Aveți probleme? Contactați-ne

Broșuri pentru echipamente igienice

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentGăsiți informațiile de care aveți nevoie pentru echipamentele noastre pentru uz igienic.

Schimbătoare de căldură 

Pompe  

Membrane  

Echipamente pentru vase 

Țuburi și fitinguri 

Ventile și automatizare 

Logica alimentară

Echipamentul igienic Alfa Laval combină performanțele ridicate cu o manipulare ușoară pentru a păstra ingredientele sensibile.

Logica alimentară - esențială pentru alimentele viitorului

Logica alimentară

Dezvoltă-ți afacerea

Growing our businesses together - Alfa Laval channel partner programmeFiecare dintre partenerii noștri de distribuție este important pentru noi. Aceștia reprezintă o parte esențială a modului în care ne desfășurăm activitatea, ajutându-ne să obținem o prezență pe piață la nivel global. De aceea suntem dedicați să contribuim la dezvoltarea fiecărui partener de distribuție.

Contactați-ne

Parteneri în afaceri

În calitate de partener de distribuție, Alfa Laval vă poate sprijini activitățile de marketing, de la cadouri promoționale până la campanii complete.

 Aflați mai multe despre oferta noastră aici

În centrul industriei lactatelor

Gama cuprinzătoare de echipamente igienice inovatoare Alfa Laval reprezintă elementul cheie în procesele din industria lactatelor.

Optimizați procesele din industria lactatelor
În centrul industriei lactatelor  

Alfa Laval Anytime, eBusiness-ul nostru

Fiind partener de distribuție al Alfa Laval, puteți obține acces la Alfa Laval Anytime, eBusiness-ul nostru. Găsiți, personalizați și comandați produsele Alfa Laval cu doar câteva clicuri simple, 24/7.

Oferim libertate, simplitate și putere competitivă.
Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Alfa Laval Anytime, vă rugăm să ne Contactați.

Partenerul nostru Global Alliance

Tetra Pak este ales ca partener Global Alliance și este distribuitor Alfa Laval pentru cinci categorii de produse alimentare; Produse Lactate, Băuturi, Brânzeturi, Înghețată și Alimente Preparate.

Tetra Pak este lider global în soluțiile de procesare și ambalare a alimentelor care permit producătorilor de alimente să obțină o eficiență operațională globală mai mare, performanțe ecologice îmbunătățite și o calitate consecventă a produselor în producția lor.

Tetra Pak oferă producătorilor de alimente și băuturi de la componente individuale până la soluții personalizate de instalații cu automatizare integrate la fiecare nivel.

În calitate de furnizor de soluții de service personalizate, Tetra Pak oferă acorduri de service de top la nivel mondial, furnizare de piese de schimb și actualizări ale bazei instalate, precum și service avansat și instruire.

Clipuri video

Vizitați pagina clipurilor video și descoperiți modul de funcționare a produselor noastre. 

Clipuri video

Portal CAD

Descărcați modelele de produs în formate de fișiere CAD Neutre sau Native. De asemenea, este posibil să descărcați fișiere 3D PDF.

 Vizualizați portalul CAD

Articole Tehnice

Un mix mai complet

Când vine vorba de optimizarea proceselor pentru rezervoare, portofoliul Alfa Laval oferă o gamă completă de posibilități.

Optimizarea vaselor

Prelucrarea igienică a alimentelor

Noi provocări apar în mod constant, cu așteptări crescute de a livra alimente sigure, igienice și gustoase. Echipamentele inovatoare Alfa Laval ajută la optimizarea producției.

Optimizați-vă procesul de producție a alimentelor

Service și întreținere 360°