Calea potrivită către generarea profitabilă de putere

Sistemele, echipamentele si serviciile Alfa Laval asigură performanța și eficiența motoarelor și a centralelor, cu cele mai mici costuri pe întreaga durată de viață și cu impact minim asupra mediului. Soluțiile noastre integrate combină tehnologiile noastre de bază pentru optimizarea performanței.

Creșteți randamentul energetic

Dacă doriți să îmbunătățiți randamentul și să reduceți efectele asupra mediului înconjurător, soluțiile Alfa Laval de recuperare a căldurii reziduale pentru centralele electrice vă pot ajuta. Sistemele noastre fac posibilă utilizarea surplusului de energie existent, mărind randamentul și reducând emisiile în același timp.

Soluții personalizate aplicației dvs.

Alfa Laval furnizează soluții eficiente pentru toate tipurile de centrale electrice -  de la o facilitate mică de rezervă la o instalație care generează putere de sute de megawați. Bineînțeles, oferim soluții pentru toate tipurile de combustibil și adecvate pentru motoare mixte.

Anticipăm noile reglementări

Privind spre viitor, ne dedicăm soluțiilor eficiente care salvează energie și care repectă noile standarde și reglementări. Un bun exemplu este Alfa Laval PureVent, o abordare radicală asupra curățării gazelor carter, asigurând respectarea normelor de mediu și protejând în același timp performanța motorului cu operații de mentenanță minime.

Punere în funcțiune rapidă

Componentele modulare și principiile noastre ”plug-and-play” facilitează instalarea, punerea în funcțiune și mentenanța. Așadar indiferent dacă pregătiți o nouă facilitate sau convertiți una existentă, alegerea unui echipament Alfa Laval are avantaje imediate cu beneficii permanente. Toate echipamentele noastre sunt pregătite pentru o pornire rapidă, astfel încât să vă ofere putere de rezervă atunci când cererea este ridicată.

Our modular components and plug-and-play principles facilitate installation, commissioning and maintenance. So whether you’re preparing a new facility or converting an existing one, the choice of Alfa Laval has immediate advantages with ongoing benefit. All our systems are prepared for quick-start to give you instant backup power when surges in demand occur.

Extinderea performanței

Pe măsură ce noi combustibili și alți factori schimbă modul de operare, Alfa Laval este constanta care vă susține. Produsele noastre de calitate, inclusiv piesele de schimb care se potrivesc perfect echipamentelor originale, contribuie la obținerea unei durate de viață maxime, de înaltă performanță, indiferent unde operați.