Răcire centre de date

Răcirea eficientă din punct de vedere energetic este esențială pentru construirea unor operațiuni mai sustenabile ale centrelor de date. Alfa Laval a fost un partener de încredere pentru industria IT de zeci de ani, lucrând cu clienții pentru a proiecta sisteme de răcire a centrelor de date fiabile și ecologice. Cu o experiență de peste 80 de ani în tehnologia termică, oferim experiență pentru a permite noi oportunități de răcire liberă și economii de energie în sălile de servere.

data center cooling640x360

Cheia centrelor de date sustenabile

  • Tehnologie avansată de schimbător de căldură cu plăci care minimizează nevoia de răcire mecanică tradițională
  • Reduceți factura de energie și impactul asupra mediului cu soluții unice care maximizează eficiența pentru un consum de energie minim
  • O gamă largă de soluții pentru a spori sustenabilitatea profitând de răcirea liberă, precum și de oportunitățile de recuperare a căldurii
  • Inovațiile pentru îmbunătățirea fiabilității și a capacității de service vă ajută să maximizați timpul de funcționare și să simplificați întreținerea
  • Certificarea AHRI terță parte oferă o asigurare a performanței termice a schimbătorului de căldură

Sunteți gata să vedeți viitorul IT-ului ecologic în centrul dvs. de date? Contactați-ne astăzi. Contactați-ne astăzi.

data center center cooling overview

1. Schimbător pentru turn de răcire

2. Răcire liberă cu apă

3. Răcire liberă cu aer

4. Recuperarea căldurii

5. Răcire cu lichid

6. Centre de date Edge

În centrul atenției

Alăturați-vă pentru o serie de webinare despre sistemele de răcire

Aplicațiile de răcire se confruntă cu o transformare rapidă, factorii de sustenabilitate creând noi provocări. Dar Alfa Laval vă poate ajuta. Alăturați-vă experților noștri în domeniu pentru prima serie de webinare dedicate ultimelor tendințe – și soluții – care conturează industria noastră. Participați în direct sau vizionați la cerere, conform programului dvs.!

Înscrieți-vă pentru următorul nostru webinar

Angajat în colaborarea cu industria

Alfa Laval lucrează îndeaproape cu partenerii de la centrele de date pentru a promova posibilitățile viitoare ale unui IT mai ecologic. De aceea, suntem încântați să jucăm un rol de colaborare ca membri a două organizații industriale: Asociația Suedeză a Centrelor de Date și Proiectul Open Compute.

Ascultați experții

Cufundați-vă în lumea centrelor de date și a transferului de căldură și aflați mai multe despre următorii pași către energia net-zero. Participați la podcast-urile noastre despre Schimbătoare și aflați mai multe despre centrele de date eficiente.

Aflați mai multe detalii

Colaborarea pentru dezvoltarea centrelor de date sustenabile

Ne aflăm în mijlocul unei revoluții digitale, iar centrele de date cresc ca număr și dimensiune în întreaga lume. Sarcina noastră la Alfa Laval este să ne asigurăm că centrele de date și clienții lor se pot dezvolta într-un mod sustenabil.

Digitalizarea schimbătoarelor de căldură reduce emisiile de carbon din lume

Alfa Laval și Microsoft și-au unit forțele pentru a atinge un obiectiv comun - reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest parteneriat folosește punctele forte ale celor două companii pentru a crea noi soluții sustenabile. Soluțiile și experiența Alfa Laval în transfer de căldură și analiza datelor Microsoft și competența AI. Aceasta, pentru a ne asigura că toate schimbătoarele de căldură din lume funcționează optim și pentru a construi cele mai sustenabile centre de date. O soluție win-win-win.

.
.

Protejarea și asigurarea unor soluții mai ecologice

În medie, până la 40% din consumul de energie al unui centru de date este destinat răcirii serverelor. Din fericire, tehnologia pentru a face aceste sisteme de răcire mai eficiente energetic și mai fiabile există deja. Urmăriți acest videoclip pentru a afla despre potențialul de creștere a sustenabilității cu schimbătoarele de căldură cu plăci de ultimă generație Alfa Laval.

Aflați mai multe despre tehnologia noastră unică de schimbător de căldură

Tehnologie eficientă și fiabilă: cu asta ne ocupăm

Doar Alfa Laval oferă o gamă completă de tehnologie de schimb de căldură pentru centrele de date cu certificare de performanță de la Institutul Independent de Aer Condiționat, Încălzire și Refrigerare (AHRI). Acest lucru vă oferă siguranța unei performanțe eficiente, dar, în cele din urmă, echipamentul este doar începutul. Aflați cum putem colabora din prima zi pentru a vă asigura că sistemul dvs. de răcire va oferi o sustenabilitate fiabilă, pe termen lung.

Aflați mai multe despre certificarea de performanță termică AHRI

Experiență unică pentru a asigura sustenabilitate de încredere în timp

Murdărirea poate reduce foarte mult atât durata de viață estimată a schimbătorului de căldură, cât și performanța termică a acestuia. Cu Alfa Laval ca partener, aveți acces la experți de renume mondial în chimie și tehnologia materialelor. Aceștia vă pot ajuta să identificați cauzele potențiale ale riscurilor de murdărire și pot dezvolta strategii personalizate care să vă ajute să le preveniți.

Aflați mai multe despre Centrul nostru de Tehnologie și Chimie a Materialelor

Accelerați soluțiile durabile

Imaginați-vă o lume mai durabilă. O lume în care este nevoie de mai puțin pentru a produce și mai mult. O lume în care ne îndeplinim, în mod eficient, cererile, în creștere, în materie de energie și simultan, reducem emisiile de CO2. Imaginați o lume în care o mașină valorifică puterea resurselor naturale, conservându-le în același timp. La Alfa Laval, nu doar ne imaginăm această lume. O construim - împreună cu clienții și partenerii noștri.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360
.
Koeling datacenter

Integrator de sistem? Consultant?

Sau doar în căutarea unor informații mai aprofundate? Vizitați pagina noastră pentru modele BIM, videoclipuri de instruire și asistență pentru proiectare, unde veți găsi și alte informații de contact!

.

Soluții avansate pentru centre de date

Schimbătoare de căldură cu plăci și cadru cu garnituri

Următoarea generație de schimbătoare de căldură industriale cu plăci cu garnituri de la Alfa Laval stabilește noi standarde de eficiență termică, fiabilitate mecanică și ușurință în funcționare. Ele sunt cheia pentru operațiuni mai sustenabile de răcire a centrelor de date.

prod gphe

Schimbătoare de căldură cu plăci brazate și lipite prin fuziune

Alfa Laval are cea mai cuprinzătoare linie de schimbătoare de căldură cu plăci brazate de pe piață, cu o gamă de soluții optimizate pentru agenți frigorifici naturali și mai sustenabili. Descoperiți cum puteți beneficia de „more with brazed”.

prod brazed

Coșuri cu filtru cilindric

Alfa Laval oferă o gamă de filtre și site cu auto-curățare automată, utilizate pentru a proteja schimbătoarele de căldură din sistemele de răcire împotriva înfundării, murdăririi și coroziunii. Reduceți riscul de oprire neplanificată și prelungiți intervalele de service.

prod cylindrical filter baskets

Facem ca eficiența să dureze decenii

Știați că întreținerea schimbătoarelor de căldură în centrul dvs. de date poate îmbunătăți eficiența energetică? Așadar, dacă vă întrețineți regulat și proactiv schimbătoarele de căldură cu plăci, puteți elimina practic timpul de oprire inutil, puteți păstra performanța ridicată și puteți reduce amprenta de carbon. În plus, serviciile noastre conectate vă ajută să monitorizați condițiile din schimbătoarele de căldură oriunde și oricând.

 

Descoperiți mai mult

.

Întrebări? Provocări? Ajutor? Nu vă faceți griji - pentru asta suntem aici.

Doriți să aflați cum tehnologia potrivită vă poate ajuta ca proiectul centrului de date să atingă obiective mai ecologice? Completați formularul, iar unul dintre experții noștri va contacta cu mai multe informații.

Aceste informații sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.