Răcire centre de date

Milioane de servere din centrele de date din toată lumea generează cantități enorme de căldură în timp ce gestionează și procesează date. Comparativ cu tehnologia convențională de răcire a serverelor, Alfa Laval poate reduce costurile energetice de răcire profitând de sursele de răcire liberă și aplicând concepte de răcire inovatoare precum Ventilația cu Viteză Redusă cu cea mai redusă valoare PUE de pe piață: 1,07 comparativ cu media de pe piață de 1,5.

data center cooling640x360

Sisteme de răcire integrate

Alfa Laval oferă schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri, dry coolere, răcitoare adiabatice și filtre de apă care pot fi folosite în sisteme de free-cooling pe bază de aer și apă și răcitoare cu aer special proiectate pe baza Ventilației cu Viteză Redusă pentru răcirea serverelor.

Aceste produse pot fi combinate în sisteme optimizate, integrate, care satisfac necesitățile de răcire specifice ale unui centru de date.

Ventilația cu Viteză Redusă (LSV) dintr-o privire

LSV coolers, located outside the server room, are typically connected to a chiller in the summer and to free cooling equipment in colder periods.

Reducerea vitezei aerului și asigurarea unui flux de aer optim minimalizează diferențele de presiune în spațiul alb și prin urmare previne probleme precum „zonele fierbinți”. Fără a fi necesare unități CRAC, mentenanța este redusă în camera serverelor. Deoarece oferă cele mai mici valori PUE dintre soluțiile concurente - PUE 1,07 comparativ cu media de 1,5 pentru centrele de date globale - Ventilația cu Viteză Redusă scade facturile energetice asociate cu răcirea cu până la 30% în funcție de dimensiunea, tipul și locația centrului de date.

Low speed ventilation for data center cooling - Watch the video!

Descoperiți Alfa Laval Abatigo

Aflați mai multe despre răcitoarele adiabatice Alfa Laval,  optimizate pentru diferite aplicații pentru a oferi economii pe termen lung de apă, energie, substanțe chimice și timp de mentenanță.

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs. 

 

Simplificăm răcirea

Echipamentele și serviciile Alfa Laval pentru răcirea centrelor de date oferă soluții avansate care fac economii financiare, de timp și care vă ușurează munca.

Aflați mai multe

Redefinim răcirea adiabatică

Alfa Laval Abatigo depășește limitele inovației pentru a oferi alternativa viitorului în răcire cu tehnologia adiabatică.

Aflați mai multe