Solicitați noi standarde
GPHE 2 reliability 1920x480
GPHE 2 reliability 640x360

Experimentați un nou standard de fiabilitate

Indiferent de industrie sau aplicație, este de la sine înțeles că aveți nevoie de un schimbător de căldură care este de încredere. O unitate defectă sau care funcționează defectuos poate duce la pierderi de timp, poate afecta productivitatea și poate compromite siguranța – ceea ce în cele din urmă reduce profitul. De aceea, ne-am propus să creștem fiabilitatea schimbătoarelor noastre de căldură cu plăci cu garnituri în toate aspectele. Ne concentrăm pe modele durabile care au la bază materiale robuste și procese de fabricație sigure. Iar în combinație cu caracteristicile avansate și inovatoare ale produsului, puteți avea încredere totală în funcționarea unității dumneavoastră.

SteerLock™

Alinierea plăcilor SteerLock™ asigură o poziționare fiabilă a plăcii și o întreținere ușoară. De asemenea, fixează pachetul de plăci atunci când este expus la presiune și temperatură în timpul funcționării. În cazul în care unitatea este dezasamblată pentru întreținere, designul inteligent simplifică ridicarea plăcilor atunci când acestea sunt pe cale să fie montate înapoi.

Prezentat de expertul Alfa Laval Mattias

Vedeți cum funcționează - SteerLock™

Aliniere în cinci puncte

Sistemul unic de aliniere în cinci puncte al Alfa Laval asigură alinierea perfectă a plăcilor la închiderea unității, făcând în același timp rapid și ușor de îndepărtat plăcile în timpul întreținerii. Poziționarea excelentă a plăcilor asigură performanțe mecanice fiabile și ajută la prelungirea duratei de funcționare a echipamentului dvs.

Prezentat de expertul Alfa Laval Torgny

Vedeți cum funcționează

RefTight™

Sistemul de etanșare RefTight™ permite performanțe îmbunătățite, pe termen lung, în aplicații cu presiuni și temperaturi ridicate. Sudura este poziționată în afara canelurii garniturii inelului separat, asigurând o etanșare fiabilă, precum și o durată de funcționare extinsă a garniturii și intervale de service prelungite.


 

Experții Helen și Tommy explică

Vedeți cum funcționează - RefTight™

PowerArc™

Separatorul cu modele de plăci PowerArc™ este o caracteristică a plăcilor mai mari ale schimbătoarelor de căldură de ultimă generație Alfa Laval. Acest design asigură o placă mai rigidă, prevenind alungirea plăcii și asigurând alinierea perfectă. Ca urmare, riscul de scurgeri sau deteriorare a plăcii este redus semnificativ, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la o funcționare mai lungă a fiecărei plăci din pachet. În plus, rigiditatea sporită face ca manipularea plăcilor în timpul întreținerii să fie un proces mai sigur și mai ușor.

Vedeți cum funcționează - PowerArc™

Presare într-o singură etapă

Single-step pressing

Atunci când producem plăci pentru schimbătoarele noastre de căldură, procesul standard al Alfa Laval implică utilizarea unui singur pas cu o presă mare. Alți furnizori folosesc mai frecvent o abordare în mai multe etape cu o presă mai mică. În timp ce acest lucru economisește bani pentru producător, poate duce la o grosime neuniformă a plăcii și la zone de material nepresat unde pot apărea cu ușurință fisuri legate de uzură odată ce schimbătorul de căldură este în funcțiune. Metoda noastră de presare într-un singur pas previne aceste erori de tensiune și asigură o grosime uniformă pe întreaga placă. Acest lucru asigură o rezistență sporită pentru o performanță fiabilă, pe termen lung a plăcii.