Solicitați noi standarde
GPHE 3 serviceability 1920x480
GPHE 3 serviceability 640x360

Așteptați-vă la un nou standard de operabilitate

Schimbătorul de căldură cu plăci cu garnitură este construit pentru mulți ani de funcționare în siguranță. Una dintre ideile din spatele unui design cu plăci și batiu cu garnituri este că permite un schimbător de căldură care este ușor de deschis și închis. Acest lucru este important pentru inspecție și service, precum și pentru adaptarea unității la noile condiții de proces. Dar, așa cum prea mulți au descoperit în mod direct, uneori deschiderea și închiderea unității nu sunt deloc simple. Cu schimbătoarele de căldură cu plăci cu garnitură de ultimă generație, am lucrat pentru a face deschiderea și închiderea unei unități și mai ușoare. Și acesta este doar începutul. Noile caracteristici fac ca rutina de întreținere, cum ar fi reetanșarea și manipularea plăcilor, să fie mai sigură și mai ușoară decât înainte. Rezultatul combinat este un service care se realizează mai rapid – menținând timpul în care unitatea este scoasă din producție la minimum.

Ansamblu de schimbător de căldură cu plăci cu garnituri Alfa Laval

Batiu compact

Caracteristica batiu Compact oferă o capacitate mai mare într-o amprentă mai mică. Bara de ghidare inteligentă permite un număr maxim de plăci sau casete în batiu, menținând în același timp cerințele zonei de service la un nivel minim. Designul permite un service mai rapid și mai sigur, care minimizează timpul de nefuncționare și reduce costurile de întreținere.

Prezentat de expertul Alfa Laval Kristina

Vedeți cum funcționează

ClipGrip™

Garniturile ClipGrip™ oferă o fixare superioară pe placă. Nu numai că garniturile de ultimă generație rămân în poziție mai bine decât înainte, dar sunt, în primul rând, și mai ușor de montat. Designul unic împiedică agățarea plăcilor la închidere și încâlcirea noilor seturi de garnituri. Întreținerea schimbătorului de căldură se efectuează mai repede, plăcile și garniturile durează mai mult și, ca rezultat, economisiți bani.

Prezentat de expertul Alfa Laval Johan

Vedeți cum funcționează

Rolă cu bară în T

În schimbătorul de căldură cu plăci de ultimă generație, Alfa Laval a înlocuit funcția tradițională cu role construită pe partea superioară a barei de transport cu o rolă cu bară în T. Rola plăcii de presiune este montată sub bara de transport, reducând înălțimea schimbătorului de căldură și făcând întreținerea mai simplă și mai rentabilă. De asemenea, acest design protejează rola împotriva căderii prafului și a resturilor, ceea ce previne blocarea, minimizează potențialul de deteriorare a batiului și asigură deschiderea și închiderea ușoare a unității atunci când este necesar.

Prezentat de expertul Alfa Laval Sven

Vedeți cum funcționează

Cutii de rulmenți

Schimbătoarele de căldură cu plăci cu garnituri Alfa Laval de dimensiuni mari și medii utilizează tiranți cu cutii de rulmenți pentru a reduce frecarea la deschiderea și închiderea unității. Acest lucru face posibil ca o persoană să poată efectua cu ușurință și în siguranță lucrări de service asupra schimbătorului de căldură fără a fi nevoie de unelte speciale. Astfel, cutia de rulmenți oferă avantaje semnificative față de soluțiile concurente concepute cu o piuliță și o șaibă simplă, în care întreținerea este laborioasă, consumatoare de timp și potențial periculoasă.

Prezentat de expertul Alfa Laval Göran

Vedeți cum funcționează