Reducerea emisiilor

Reducerea emisiilor noastre de carbon, din punctul în care ne aflăm astăzi, este una dintre cele mai mari provocări ale timpului nostru. Va necesita transformarea completă a sistemului nostru energetic global. Cu o provocare atât de complexă, nu poate exista o soluție simplă. De fapt, va fi nevoie de o gamă largă de soluții diferite pentru a atinge obiectivele de decarbonizare ale Acordului privind Schimbările Climatice de la Paris.

Pe lângă schimbătoarele de căldură cu plăci care permit o eficiență mai mare pentru un consum redus de energie, tehnologiile de transfer de căldură și separare Alfa Laval ajută clienții dintr-o varietate de industrii să reducă emisiile într-o multitudine de moduri. Colaborăm cu partenerii în dezvoltarea de soluții noi pentru captarea carbonului și am deschis, de asemenea, calea în schimbătoare de căldură optimizate pentru agenți frigorifici naturali ecologici. Citiți în continuare pentru a afla mai multe despre aceste soluții, precum și despre activitatea noastră în domenii conexe, cum ar fi apa de la robinet fără contaminare, eliminarea sulfului și multe altele.

cleantech_emission_reduction201201.jpg

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Decarbonizarea: o combinație de abordări

Provocarea legată de decarbonizare este dublă: trebuie să sprijinim simultan cererile de energie în creștere rapidă, reducând în același timp emisiile de CO2 pentru a îndeplini obiectivele Acordului privind Schimbările Climatice de la Paris.

După cum se vede în această diagramă, este necesară o combinație de tehnologii și combustibili noi pentru a inversa cursul actual și pentru a ne orienta pe calea „Dezvoltării Durabile” pentru îndeplinirea obiectivelor de la Paris. Reducerea emisiilor la nivel mondial necesită investiții în eficiența energetică și în sursele regenerabile de energie, precum și în tehnologii precum utilizarea și stocarea captării carbonului (CCU/S).

Alfa Laval a colaborat deja cu numeroși clienți pentru a sprijini obiectivele de reducere a emisiilor. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem sprijini afacerea.

Economie de energie

Care este adevăratul potențial al tehnologiilor mai eficiente ale schimbătorului de căldură cu plăci? În termeni globali, economiile potențiale de energie sunt uimitoare. Comparând impactul energiei în marile noastre orașe sau chiar în propriile case, începeți să vedeți ce este de fapt posibil.

În fiecare an, schimbătoarele de căldură cu plăci Alfa Laval nou instalate permit clienților noștri să economisească 50GW de energie. Este aceeași cantitate de energie necesară pentru încălzirea anuală a 10 milioane de case europene.

Dar economisirea energiei spune doar jumătate din poveste. Această cantitate de 50GW înseamnă, de asemenea, o reducere de 25 de milioane de tone a emisiilor globale de CO2 sau ceea ce este emis în fiecare an de orașul Paris.

Și toate acestea sunt doar instalații noi de schimbătoare de căldură. Imaginați-vă impactul exponențial al milioanelor de schimbătoare de căldură cu plăci eficiente instalate în întreaga lume, pe măsură ce se

înmulțesc în fiecare an. Începeți să obțineți un sentiment real al potențialului nostru de a accelera durabilitatea globală.

Sunteți curios ce poate însemna pentru procesele dvs.? Contactați-ne astăzi, iar experții noștri vor lua legătura cu dvs.!


Contactați-ne

Cleantech_hero_image_Paris_1200x627.jpg

Economii de emisii în numeroase aplicații

Schimbătorul de căldură cu plăci Alfa Laval și tehnologia de separare permit reducerea emisiilor într-o gamă largă de aplicații. Doriți să aflați cum vă putem sprijini pentru a reduce emisiile în operațiunile dvs.? Selectați aplicația din lista de mai jos.

Cleantech-carbon-capture-intro-final.jpg

Captarea, utilizarea și stocarea carbonului

Este posibil să fi auzit de captarea, utilizarea și stocarea carbonului (CCU/S), dar v-ați dat seama că tehnologiile care permit acest lucru există de zeci de ani? Cu opțiuni limitate pentru decarbonizare în sectoare precum petrolul și gazul, energia electrică, rafinăriile, industria petrochimică și industria cimentului, CCU/S va fi fundamental pentru viitorul pieței energiei. Descoperiți portofoliul nostru de echipamente de transfer de căldură concepute pentru a maximiza eficiența captării carbonului.


Aflați mai multe detalii

cleantech-tap-water-intro-img.jpg

Apă de la robinet

Alfa Laval înțelege că în aplicațiile actuale de încălzire a apei de la robinet și a apei calde, siguranța este la fel de importantă ca eficiența costurilor și performanța. Bazându-ne pe cunoștințele noastre profunde despre tehnologia schimbătorului de căldură cu plăci, am dezvoltat soluții inovatoare care oferă cea mai bună asigurare a sistemelor de apă sigură, împreună cu o eficiență îmbunătățită pentru a minimiza consumul de energie și pentru a reduce contaminarea. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem sprijini nevoile în proiectarea celor mai sigure și mai durabile soluții pentru apă de la robinet.


Aflați mai multe detalii

Cleantech-Natural-refrigerants-final-210303.jpg

Agenți frigorifici naturali

Piața încălzirii și răcirii se îndepărtează rapid de agenții frigorifici tradiționali în favoarea celor cu potențial de încălzire globală mai scăzut (GWP), în special a agenților frigorifici naturali precum amoniacul, CO2 și hidrocarburile. Alfa Laval a deschis calea în dezvoltarea de soluții optimizate pentru agenții frigorifici de mâine. Putem colabora pentru a identifica tehnologia potrivită pentru a vă asigura că obțineți eficiență maximă.


Aflați mai multe detalii


cleantech_symbol_RGB_png.png

Parteneriat durabil