Servicii pentru succesul dvs.

Când apelați la Alfa Laval pentru servicii și piese, economisiți timp și bani - în timp ce faceți o alegere responsabilă pentru siguranță și mediu. Combinat cu cunoștințele noastre de neegalat despre produse și aplicații, acesta este motivul pentru care atât de mulți aleg Alfa Laval ca partener de service. Specialiștii noștri sunt atuul dvs., lucrând neobosit pentru a vă oferi performanță și liniște sufletească.

Căutați un serviciu anume?

.

service_leaflet_640x360.jpg

Service pentru schimbătoare de căldură

Service-ul pentru schimbătoare de căldură Alfa Laval oferă recondiționarea și întreținerea schimbătoarelor de căldură cu plăci, a batiurilor schimbătoarelor de căldură cu plăci, a preîncălzitoarelor, a răcitoarelor cu plăci și a pasteurizatoarelor, precum și repararea schimbătoarelor de căldură. Ca parte a serviciilor de întreținere a schimbătorului de căldură, compania oferă, de asemenea, curățarea schimbătorului de căldură cu plăci, a preîncălzitoarelor, a răcitoarelor cu plăci și a pasteurizatoarelor.

Faceți clic pe butonul de mai jos și verificați detaliile de service pentru anumite tipuri de schimbătoare:

Service Compabloc 

Servicii pentru schimbătoare de căldură cu plăci

Servicii pentru schimbătoare aplicații pentru alimente și băuturi

 

Service pentru decantoare

Service-ul pentru decantoare Alfa Laval constă în dezasamblarea decantorului și a unității rotative, curățarea componentelor individuale și efectuarea unei curățări mecanice cu un aparat de spălat cu presiune. În continuare, service-ul pentru decantor include o inspecție care verifică gradul de uzură al componentelor decanterului în conformitate cu standardele Alfa Laval și le examinează pentru o eventuală reparație sau înlocuire. Service-ul ulterior al decantorului include echilibrarea unităților rotative, asamblarea și pregătirea pentru transport.

Service-ul pentru decantoare Alfa Laval oferă, de asemenea, testarea unității pentru a vă asigura că este adecvat pentru aplicația dumneavoastră.

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru mai multe detalii despre service-ul pentru decantoare:

Servicii pentru decantoare centrifugale

Service pentru separatoare

Service-ul pentru separatoare Alfa Laval include întreținerea programată, monitorizarea stării și up-grade pentru îmbunătățirea performanțelor. Inginerii noștri de service pentru separatoare pot, de asemenea, să instruiască operatorii pentru a opera și întreține sistemul dvs. pentru a maximiza eficiența.

Faceți clic pe butonul de mai jos pentru mai multe detalii despre service-ul pentru separatoare pentru anumite industrii:

Servicii pentru separatoare – Biotehnologie și produse farmaceutice

Servicii pentru separatoare – Industria proceselor și energia

Servicii pentru separatoare – industria de prelucrare

Servicii pentru separatoare – Alimente și băuturi

 

Servicii pentru Pompe Igienice

Pompele Alfa Laval sunt esențiale pentru eficiența, performanța și siguranța procesului de igienă. De aceea, ne-am asigurat că obțineți cel mai mare timp de funcționare de la pompele dvs. utilizate în industria produselor lactate, alimentară, a băuturilor, îngrijirii personale la domiciliu sau farmaceutică.

Serviciile noastre sunt o alegere responsabilă, concepută pentru a economisi timp și bani, protejând în același timp operarea și mediul.

Obțineți liniște sufletească dintr-o gamă largă de servicii și cunoștințe de neegalat despre produse și aplicații de la experții Alfa Laval, care optimizează performanța pompei.

Servicii pentru Pompe Igienice

 

Documentație tehnică

Cu documentația noastră tehnică precisă, puteți asigura o manipulare adecvată a echipamentului în operațiunile zilnice și puteți efectua corect procedurile de întreținere. Având la îndemână documentația potrivită, sunt facilitate, de asemenea, certificarea și auditul atunci când sunt necesare - și scurtează timpul de livrare la comanda pieselor de schimb.

Găsiți documentația tehnică

.

Depanare

Tehnicienii noștri calificați și experimentați sunt calea directă pentru a rezolva orice problemă legată de echipamentul dumneavoastră. Lucrând la fața locului sau de la distanță, aceștia găsesc cauza opririlor neplanificate și vă ajută să obțineți cea mai bună funcționare posibilă de la echipamentul dumneavoastră. Contactați-ne acum pentru servicii de urgență.

Informații despre depanare

.

PB training

Instruire

Când achiziționați echipament Alfa Laval, cumpărați fiabilitate. Dar liniștea dumneavoastră depinde la fel de mult de operatorii echipamentelor. Experții noștri în formare își construiesc și dezvoltă competențele, astfel încât să vă puteți face mai puține griji - și să aveți realizări mai mari.

Explorați cursurile noastre

.

Piese de schimb

Când utilizați piese de schimb originale Alfa Laval, puneți pe primul loc productivitatea. Fabricate cu cunoștințele și precizia OEM, piesele noastre oferă funcționalitate și timp de funcționare care prelungesc durata de viață a echipamentului și reduc costurile de proprietate. Le livrăm la timp în toată lumea prin intermediul rețelei noastre logistice puternice.

Contactați-ne pentru piese de schimb

Spare parts banner 640x360.jpg

Acorduri de service

Acordurile de service Alfa Laval sunt soluții de service personalizate care combină oricare dintre serviciile noastre, în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Pentru a vă maximiza performanța și a reduce costurile de operare, aceste acorduri vă aduc liniște sufletească, reducând la minim riscul defecțiunilor neașteptate. De asemenea, vă oferă control total asupra bugetului de întreținere.

Citiți mai multe despre Acordurile de Service Alfa Laval

Acordurile de Service Alfa Laval vă oferă:

  • Timp de funcționare maxim
  • Timp scurt de recuperare a investiției
  • Control deplin asupra bugetului de întreținere