Mișcarea privind Eficiență Energetică

Alăturați-vă nouă în Mișcarea pentru Eficiență Energetică

Ce sursă de energie este mai sustenabilă ca energia care nu a fost încă produsă? Potrivit Agenției Internaționale pentru Energie, eficiența energetică este unul dintre principalii contributori la atingerea la timp a obiectivelor Acordului de la Paris. Este o soluție la îndemână și „primul nostru combustibil” pentru decarbonizarea viitorului. Dar nu primește atenția pe care o merită. Tehnologiile pentru a face acest lucru o realitate nu doar că există, ele sunt disponibile, accesibile și gata de utilizare.

Trebuie doar să facem ca acest lucru să se întâmple. De aceea, Alfa Laval s-a alăturat Mișcării pentru Eficiență Energetică. Citiți manifestul nostru pentru a descoperi ce este Mișcarea pentru Eficiență Energetică.

Citiți manifestul nostru

Valoarea unei echipe

Mișcarea pentru Eficiența Energetică este o inițiativă cu ușile deschise care reunește părțile interesate din toate sectoarele. Crește gradul de conștientizare și accelerează acțiunile necesare pentru a crește eficiența energetică globală.

Alfa Laval a fost prima companie care s-a alăturat Mișcării pentru Eficiență Energetică, o inițiativă demarată de ABB, la Conferința ONU privind Schimbările Climatice din 2021 de la Glasgow, COP26. Credem că colaborarea și parteneriatele puternice sunt cheia pentru a crea un viitor decarbonizat.

Alăturați-vă Mișcării pentru Eficiența Energetică și asumați-vă angajamentul față de eficiența energetică astăzi.

Alăturați-vă mișcării

Alfa Laval se angajează să conducă schimbarea

Trebuie să colaborăm, la o scară mai largă, dacă vrem să grăbim implementarea soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic. Alfa Laval se angajează să conducă această schimbare și să devină neutră în carbon, până în 2030, de-a lungul lanțului valoric. Până în 2030, vom ajunge la un nivel net zero pentru emisiile din domeniul de aplicare 1 și 2 și vom reduce emisiile din domeniul de aplicare 3 cu 50% față de 2020. Vom realiza acest lucru prin îmbunătățiri ale eficienței energetice, investiții în recuperarea căldurii reziduale și colaborare cu furnizorii și clienții.

Vom continua să ajutăm clienții noștri să creeze soluții eficiente energetic pentru procesele lor. Efortul nostru continuu de a inova o tehnologie mai eficientă din punct de vedere energetic, de a crea oferte de servicii experte și de programe de schimb și de a construi parteneriate de lungă durată va juca un rol cheie în transformarea acestui lucru în realitate.

Sustenabilitate la Alfa Laval

Eficiența energetică

Cum poate Alfa Laval să vă maximizeze eficiența energetică? Aflați cum soluțiile noastre contribuie la economisirea a 50GW de energie pe an – reducerea emisiilor de CO2 cu până la 25 milioane de tone. Aceasta este de 550 de ori amprenta de carbon a Alfa Laval.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Re-Made to matter

Alfa Laval și Stena Recycling s-au unit pentru a crea programul de schimb inteligent, sustenabil și ușor de utilizat Re-Made to Matter/Re-Construit ca să conteze. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a recupera până la 100% din metalele valoroase găsite în schimbătoarele de căldură vechi. Înlocuindu-le cu modele mai moderne, putem permite, de asemenea, îmbunătățiri ale eficienței pentru economisirea energiei, precum și o amprentă de carbon redusă.

Re-made to matter vignette imge 640x360

Alăturați-vă Mișcării

Ce sursă de energie este mai sustenabilă ca energia care nu a fost încă produsă? De aceea, eficiența energetică este „primul nostru combustibil” pentru decarbonizarea viitorului. Trebuie doar să facem ca acest lucru să se întâmple. Alăturați-vă ca parte a inițiativei ușilor deschise de a accelera implementarea soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic. Împreună putem accelera tranziția către un viitor mai sustenabil.

EnergyEfficiencyMovement vignette image


cleantech_symbol_RGB_png.png

Parteneriat durabil