HVAC

Construcțiile reprezintă 36% din consumul global de energie și 39% din emisiile de carbon. Din fericire, proiectarea sistemelor HVAC oferă un potențial enorm neexploatat de îmbunătățire a impactului clădirilor noastre asupra climei. Fie că este vorba despre soluții mai eficiente care reduc consumul de energie și apă, fie despre eliminarea treptată a agenților frigorifici cu potențial ridicat de încălzire globală (GWP), există multe lucruri pe care le putem face deja astăzi.

Alfa Laval este un furnizor de încredere în toate sectoarele HVAC și de refrigerare. Portofoliul nostru larg de tehnologii de schimbătoare de căldură cu plăci, dezvoltat în aproape 90 de ani de experiență, formează nucleul celor mai moderne și mai eficiente sisteme HVAC de pe piață într-o gamă largă de aplicații. Găzduim unii dintre cei mai importanți experți din industrie în optimizarea sistemelor pentru utilizarea cu agenți frigorifici naturali și cu GWP scăzut. Dacă doriți să îmbunătățiți eficiența, contactați-ne astăzi pentru a afla cum un parteneriat cu Alfa Laval poate accelera durabilitatea soluțiilor dvs. HVAC.

cleantech-HVAC-intro-img.jpg

Eficiența energetică într-un mod rentabil și durabil

Căutați să îmbunătățiți eficiența energetică a sistemului dvs. HVAC? Ascultați-l pe Enrico Dall'Armellina, Manager de Produs la Alfa Laval pentru schimbătoarele de căldură cu plăci brazate, pentru a afla despre inovațiile unice pe care le-am dezvoltat pentru a permite o eficiență termică de neegalat în soluțiile noastre. Datorită acestor modele, putem reduce în mod eficient, din punct de vedere al costurilor, consumul de energie într-o amprentă mică a unității.

Vedeți cifrele: potențialul de eficiență energetică HVAC

Știați că sectorul clădirilor și construcțiilor reprezintă 36% din consumul global de energie și 39% din emisiile globale de CO2? Astăzi, cu toate acestea, avem tehnologia pentru a reduce foarte mult aceste cifre. O pompă de căldură, de exemplu, este de patru ori mai eficientă decât un cazan pentru încălzirea clădirilor rezidențiale și comerciale, permițând un potențial incredibil de reducere a consumului de energie și a emisiilor de carbon.

Imaginați-vă dacă am înlocui toate cazanele HVAC rezidențiale și comerciale de astăzi cu pompe de căldură eficiente. Economiile anuale de energie ar fi de 230 TWh. Aceasta este aceeași cantitate de energie electrică consumată în fiecare an în toată Spania!

Doriți să aflați mai multe despre modul în care Alfa Laval poate maximiza eficiența energetică a diferitelor aplicații HVAC? Descărcați info-graficul nostru pentru a vedea mai multe cifre.

Descărcați info-graficul pentru pompele de căldură rezidențiale și comerciale
Descărcați info-graficul pentru pompele de căldură industrială
Descărcați info-graficul de aer condiționat
Descărcați info-graficul AHRI
Descărcați info-graficul pentru răcirea centrelor de date

Cleantech-proof-pack-HVAC-Heat-pumps.jpg

cleantech_Reaching-new-heights-in-performance-case.jpg

Atingerea unor noi culmi în performanță

Cu o înălțime uimitoare de 310 metri, Varso Place din Varșovia, Polonia, va fi cea mai înaltă clădire a UE. Proiectul unic, cu utilizare mixtă, creează o gamă de cerințe HVAC solicitante. Pentru a le rezolva, dezvoltatorii instalează sisteme HVAC avansate care oferă eficiență excepțională datorită tehnologiei de schimbător de căldură cu plăci Alfa Laval. Aceste soluții vor permite o reducere cu 23% a cererii de energie. Prin economisirea acestei energii, schimbătoarele de căldură cu plăci foarte eficiente vor reduce considerabil amprenta de carbon a Varso, răspunzând în același timp necesităților HVAC ale ocupanților clădirii.


Citiți povestea completă aici

Cleantech-Energy-efficiency-HVAC-final-210303.jpg

Soluții de aer condiționat și pompe de căldură

În ceea ce privește aerul condiționat și pompele de căldură, eficiența energetică împreună cu cerințele pentru agenții frigorifici cu conținut redus de GWP sunt esențiale. Alfa Laval lucrează în strânsă colaborare cu clienții și universitățile pentru a accelera dezvoltarea și a oferi schimbătoare de căldură cu plăci care sunt proiectate pentru a respecta noile reglementări de aplicare.


Aflați mai multe detalii

data_center_640x360.jpg

Răcire pentru centre de date

Răcirea eficientă din punct de vedere energetic este esențială pentru construirea unor operațiuni mai durabile ale centrelor de date. Alfa Laval este un partener de încredere pentru industria IT de zeci de ani, lucrând cu clienții pentru a proiecta sisteme de răcire fiabile, ecologice ale centrelor de date. Oferim expertiză pentru a permite noi oportunități de răcire gratuită și de economisire a energiei în camere de servere de toate dimensiunile, pe tot globul.


Aflați mai multe detalii

District-cooling-640x360.jpg

Răcire centralizată

Alfa Laval a fost lider în dezvoltarea schimbătoarelor de căldură cu plăci potrivite pentru condițiile solicitante din instalațiile de răcire centralizată. Schimbătoarele noastre de căldură sunt proiectate și utilizate în întreaga lume pentru a oferi o răcire eficientă din punct de vedere al costurilor, eficientă energetic și confortabilă.


Aflați mai multe detalii

cleantech_hvac.jpg

Încălzire centralizată

Schimbătoarele de căldură sunt una dintre componentele principale ale sistemelor de încălzire urbană. Alfa Laval a fost mult timp angajată în furnizarea celor mai bune schimbătoare de căldură adecvate acestei industrii. În afară de produsele eficiente și de înaltă calitate, oferim, de asemenea, avantajul unic al cunoștințelor de aplicare bazate pe mai multe decenii de experiență.


Aflați mai multe detalii

Căutați mai multe instrumente și expertiză?

Doriți să obțineți mai mult din cunoștințele pe care Alfa Laval le-a dobândit în cele nouă decenii de experiență în transferul termic? Are afacerea dvs. nevoie să acceseze fișiere BIM, desene 3D sau alte instrumente de consultanță? Aruncați o privire către Hub-ul de Încălzire și Răcire Alfa Laval pentru cele mai noi resurse pentru industria dvs.

Alfa Laval Heating and cooling hub

Soluțiile noastre

Schimbătoare de căldură cu garnituri, plăci și batiu Alfa Laval

Gama noastră largă de schimbătoare de căldură cu garnituri cu plăci este potrivită pentru o gamă largă de aplicații, de la încălzire, răcire și recuperare de căldură până la condensare și evaporare. Pe baza activității noastre cu clienții, actualizăm continuu designul acestora pentru a satisface mai bine cerințele proceselor dvs. Modelele de astăzi stabilesc toate noile standarde de eficiență, fiabilitate și service.


Aflați mai multe detalii

Schimbătoare cu plăci brazate Alfa Laval

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci brazate de cupru sunt o soluție compactă și eficientă pentru încălzire, răcire, evaporare și condensare în numeroase aplicații. Fiecare unitate este proiectată pentru optimizarea funcționării, cu o gamă de caracteristici unice care asigură atât performanțe termice superioare, cât și fiabilitate maximă.


Aflați mai multe detalii

Schimbătoare de plăci lipite prin fuziune Alfa Laval

Tehnologia noastră patentată de lipire AlfaFusion creează schimbătoare de căldură foarte eficiente și compacte, realizate în întregime din oțel inoxidabil. Practic fără întreținere și capabile să manipuleze presiuni și temperaturi extrem de ridicate, acestea sunt o soluție ideală de transfer de căldură pentru aplicații dificile, inclusiv cele care implică agenți frigorifici naturali și cu GWP scăzut.


Aflați mai multe detalii


cleantech_symbol_RGB_png.png

Parteneriat durabil