Schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri

Garnituri și plăci originale

Așa cum toate schimbătoarele de căldură cu plăci nu sunt concepute la fel, nici piesele de schimb nu sunt. Utilizarea plăcilor și garniturilor cu costuri mai mici, de calitate inferioară, poate duce la scăderea performanței și la creșterea costurilor.

Garnituri de cauciuc originale

Garniturile din cauciuc originale asigură etanșări mai strânse, o durată de viață mai lungă și o durată de funcționare mai mare pentru schimbătoarele de căldură cu plăci și garnituri. Garniturile Alfa Laval pot conține cu până la 30% mai mult polimer decât alte garnituri, ceea ce contribuie la o etanșarea optimă.

Garniturile neoriginale pot folosi aceleași denumiri ca garniturile originale Alfa Laval, dar proprietățile lor materiale diferă.

Nu vă lăsați păcăliți de garnituri care sunt puțin mai groase - mai gros nu înseamnă mai bun. Grosimea incorectă cauzează calcule de strângere inexacte, care pot duce la scurgeri și/sau deformări și distrugerea întregului pachet de plăci. Acest lucru a fost experimentat de clienții care utilizează piese de schimb non-OEM.

Contactați-ne pentru prețuri și mai multe informații.

Contactați-ne

 

Plăci originale

Plăcile Alfa Laval originale sunt fabricate prin presare într-o singură etapă. Acest lucru asigură rezistența și grosimea uniformă a plăcii pe întreaga suprafață, reducând dramatic riscul de fisurare prin uzură.

Calitatea corectă a materialului poate face o diferență uriașă într-un proces. Alfa Laval se asigură că materialul corect este specificat în conformitate cu utilizarea prevăzută.

Pachete de plăci

Pe lângă furnizarea individuală a pieselor de schimb, oferim și pachete complete de plăci de schimb.

Pachetele de plăci înlocuiesc adesea partea cea mai afectată a unui schimbător de căldură cu plăci.

Prin instalarea unui nou pachet de plăci, funcția schimbătorului de căldură este restabilită fără a fi nevoie să înlocuiți întregul schimbător de căldură.

Contactați-ne pentru prețuri și mai multe informații.

Contactați-ne

 

Investigarea performanței pieselor

Pentru a vă arăta cât de ineficiente pot fi unele piese de la furnizori, am efectuat o investigație pentru a vedea ce s-ar întâmpla dacă o placă originală dintr-un schimbător de căldură cu plăci Alfa Laval este înlocuită cu alte trei plăci ale altor furnizori de piese. Investigația a fost efectuată de un laborator acreditat și a constat într-o examinare vizuală, evaluare cu stereomicroscop, documentare fotografică și măsurarea adâncimii de presare.

Pe scurt, au fost identificate discrepanțe în opt zone majore ale plăcilor celorlalți furnizori care pot cauza probleme grave de performanță:

  • Modelul plăcii – a cauzat distribuția neuniformă a fluidului
  • Zona de distribuție a plăcilor - murdărire crescută, stabilitate scăzută și scurgeri
  • Adâncimea de presare – adâncimile de presare neuniforme au fost susceptibile de fisurare
  • Porturi – porturile descentrate au slăbit sistemul de etanșare
  • Ghidajele de colț – ghidarea slabă a colțurilor a crescut dezalinierea și alunecarea plăcilor
  • Canelură pentru garnitură – marginile slabe ale canelurii riscă o explozie a garniturii
  • Garnitură atașată – plăci slăbite ale sistemului de garnituri din cauza stresului
  • Interfața plăcilor cu bară de transport – interfața cu formă incorectă provoacă alunecarea plăcilor

Click aici pentru a descărca raportul

Descărcări

Stoc exclusiv pentru liniștea dvs.

Broșură Portofoliu de Servicii 360°

 

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne